GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Από ελικόπτερο στα Ιμια και με στρατιωτικό τζάκετ το «αντίο» του Καμμένου (φωτο)

- Με μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ρίχνει στεφάνι στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαρ...

-



Με μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ρίχνει στεφάνι στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο μέχρι πρότινος Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος πριν από 3 λεπτά, αποχαιρετά με τον τρόπο αυτό το ΥΠΕΘΑ και τις Ένοπλες Δυνάμεις.
«Τελική πράξη…. από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι ΙΜΙΑ τώρα.

Τιμή στους ΗΡΩΕΣ ΒΛΑΧΑΚΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΛΟΨΟ και σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΚΛΕΙΝΕΤΑΙ.

Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου τον πιλότο ΣΝΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια» γράφει στο τουίτ του ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μετέβη στην περιοχή πετώντας με ένα ελικόπτερο UH-1H Hueyτης Αεροπορίας Στρατού με κυβερνήτη τον προσωπικό του πιλότο Συνταγματάρχη Φιλίππου.
Θυμίζουμε ότι ο Π.Καμμένος ανέλαβε αρχικώς ως ΥΕΘΑ στις 25 Ιανουαρίου 2015 και η πρώτη του ενέργεια ήταν να μεταβεί με ελικόπτερο ΝΗ-90 στα Ιμια – στις 30 Ιανουαρίου 2015 – και συνοδεία των τότε Αρχηγών ΓΕΣ και ΓΕΑ να ρίψει δάφνινο στεφάνι στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων.
Να σημειωθεί πως δεν υπήρξε καμία παρενόχληση από Τούρκους που αιφνιδιάστηκαν και το ελικόπτερο επιστρέφει στη βάση του.


-
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-