GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ν. ΛΥΓΕΡΟΣ - ΏΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

- Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Σκοπιανό: Ώρα ευθύνης και εθνικής αξιοπρέπειας” πραγματοποιήθηκε στη Βέροια το απόγευμα της Δ...

-


Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Σκοπιανό:
Ώρα ευθύνης και εθνικής αξιοπρέπειας” πραγματοποιήθηκε στη Βέροια το απόγευμα της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου Ελιάς.
Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο  επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Παπαγιάννης σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο “Μακεδονικό Ρόδακα” και πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα (13 Οκτωβρίου) και τις τελευταίες, ραγδαίες εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.


-

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο ο π. Παλαμάς της Ι.Μ. Καλλίπετρας εκ μέρους του Φραγκου Φραγκούλη και μετέφερε την ευλογία του Μητροπολίτη και ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Για το θέμα της εκδήλωσης μίλησαν ο Νίκος Λυγερός, Καθηγητής, Στρατηγικός Αναλυτής και Σύμβουλος Διεθνούς Στρατηγικής και ο Βενιαμίν Καρακωνστάνογλου, Διεθνολόγος και Λέκτορας Διεθνούς Δικαίου της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ.

-

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

-


-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"