GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ξέφραγο αμπέλι η χώρα: Συμμετείχαν και Αλβανοί στην εγκληματική επίθεση στο Α.Τ. Ομόνοιας – Κάνουν ΕΔΕ κατά των αστυνομικών!

- Ξέφραγο αμπέλι η χώρα πλέον με εισαγόμενουν εγκληματίες, γιατί περί αυτόυ πρόκειται, καθώς στην εγκληματική καταδρομική επιχείρ...

-


Ξέφραγο αμπέλι η χώρα πλέον με εισαγόμενουν εγκληματίες, γιατί περί αυτόυ πρόκειται, καθώς στην εγκληματική καταδρομική επιχείρηση κατά του ΑΤ Ομόνοιας συμμετείχαν και Αλβανοί!

Μια ομάδα περίπου 50 αναρχικών, αποτελούμενη από Έλληνες, Ισπανούς, Ιταλούς και Αλβανούς ψάχνουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προκειμένου να εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους που πραγματοποίησαν την καταδρομική επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στο Α.Τ Ομονοίας.

Την ίδια ώρα αξιωματικοί θεωρούν ότι ένας νέος κύκλος επιθέσεων από τους μπαχαλάκηδες ξεκίνησε και όπως όλα δείχνουν θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, μετά δηλαδή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

ΕΔΕ γιατί τους…αιφνιδίασαν

Με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ ξεκίνησε η διενέργεια ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες αστυνομικών στο κομμάτι που αφορά στις αντιδράσεις των ενστόλων κατά τη διάρκεια της επίθεσης αλλά και τις ενέργειες που έκαναν μετά από αυτή. Μάλιστα μάχιμοι αστυνομικοί λένε πως είναι αδιανόητο να μην έγινε καταδίωξη, προσαγωγή ή σύλληψη ενώ μετά την επίθεση να μην πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση στο κέντρο για τον εντοπισμό υπόπτων ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και τις καταθέσεις των αστυνομικών που ήταν παρόντες στο σημείο, στην επίθεση πήραν μέρος περισσότεροι από 50 κουκουλοφόροι.

Αυτό ήταν το… σύστημα της επίθεσης στο ΑΤ Ομονοίας

Οι επιτιθέμενοι είχαν χωριστεί σε τρεις ομάδες, οπλισμένοι όλοι τους με βόμβες μολότοφ, πέτρες και ρόπαλα, ακόμα και με πτυσσόμενα γκλοπ και έφθασαν σταδιακά στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, στην συμβολή με την οδό Βερανζέρου.

Εκεί πυρπόλησαν αρχικά ένα λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ, που θα χρησιμοποιούνταν για τους αστυνομικούς που θα αναλάμβαναν τις βραδυνές πεζές περιπολίες του σχεδίου ΠΕΡΣΕΑΣ, ενώ στην συνέχεια με μια αιφνιδιαστική κίνηση έφθασαν έξω από το Α/Τ Ομονοίας.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο τρόπος που έδρασαν οι κουκουλοφόροι δείχνει ότι ήθελαν θύματα ενώ το γεγονός ότι φώναζαν “Θα σας σκοτώσουμε” μαρτυρά ότι σύμφωνα πάντα με τους αστυνομικούς ζητούσαν αίμα ενστόλων.
Κάτι που επεσήμαναν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί με τον πρόεδρο της Ένωσης Αθηνών Δημοσθένη Πάκο να αναρωτιέται αν υπηρετούν στην Αθήνα ή τη Βαγδάτη την ώρα που ο Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος έκανε λόγο για γυμνασμένους «μπαχαλάκηδες» με γκλομπς.

Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, αναφερόμενος στο νέο σχέδιο ανέφερε δηκτικά πως “Οι οποιεσδήποτε αποφάσεις και διαταγές όπως η τελευταία του Περσέα που έκανε εγκαίνια αλλά εγκαινίασαν οι κουκουλοφόροι καταλήγουν σε …Προμηθέα.
Προμηθέα δεσμώτη επειδή δεν υπάρχουν αστυνομικοί να υλοποιήσουν τις διαταγές και δεν μπορούν να κλωνοποιηθούν αστυνομικοί εφόσον δεν υπάρχουν. 
Και ολόκληρες υπηρεσίες, ολόκληρες περιοχές δεν έχουν ούτε αστυνομικό για δείγμα να περιπολήσει”.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-