GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑ-ΚΑΤΑ-ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

- Την δημοσκοπική κατάρρευση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και την εξαφάνιση των ποσοστών των ψεκασμένων, καταγράφουν δύο δημοσκοπήσει...

-


Την δημοσκοπική κατάρρευση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και την εξαφάνιση των ποσοστών των ψεκασμένων, καταγράφουν δύο δημοσκοπήσεις που έγιναν τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά».
Η μία εξ’ αυτών είναι ξένης πρεσβείας…

Ενώ, λοιπόν, το θέμα της προδοσίας της Μακεδονίας μας ήταν το πρώτο χαστούκι για τον ΣΥΡΙΖΑ, το ποσοστό του οποίου έφτασε μέχρι και 18%, η πρόσφατη εθνική τραγωδία στην Ανατολική Αττική το έσπρωξε ακόμα παρακάτω, στα επίπεδα του ποσοστού του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2012, δηλαδή κάτω από το 15%!

Οι δε συνοδοιπόροι των αμερικανοκομμουνιστών, οι ελεεινοί και τρισάθλιοι ψεκασμένοι, έχουν εξαφανιστεί πλήρως, με ποσοστό που κυμαίνεται στο 0,7%!

Συγκεκριμένα και με βάση τα στοιχεία των γκάλοπ που διεξήχθησαν από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πανελλαδικό ποσοστό, λίγο πάνω από το 12%.

Στην δε Ανατολική Αττική, δεν ξεπερνά πλέον το 9%.

Ομοίως, στην Βόρεια Ελλάδα υπάρχει μεγάλη πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι, με εξαίρεση τη Θεσσαλονίκη και το νομό Χαλκιδικής στους περισσότερους νομούς τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κατρακυλήσει κάτω από 10%.
Είναι δε χαρακτηριστικό, πως σε Κιλκίς και Ημαθία τα ποσοστά των αμερικανοπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πέσει στο 8%, ενώ οι πωρωμένοι προδότες που συνεχίζουν να στηρίζουν τους ψεκασμένους δε φτάνουν ούτε το μισό τοις εκατό.

Προδότες στον πάτο κι ακόμα παρακάτω!

(ΥΓ): Και ποιο κόμμα είπαμε πως είναι δεύτερο στις περιοχές της χώρας που τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είναι μονοψήφια;

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

ethnikismos.net