GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν χαρίζεται - Τριάρα με μπαλάρα και σούπερ Λάζαρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

- Ο Ολυμπιακός συνόδευσε την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Europa League με ακόμα μια «γεμάτη» εμφάνιση και νίκη 3-1 επί της Λου...

-



Ο Ολυμπιακός συνόδευσε την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Europa League με ακόμα μια «γεμάτη» εμφάνιση και νίκη 3-1 επί της Λουκέρνης.

Δύο γκολ πέτυχε ξανά ο φορμαρισμένος Χριστοδουλόπουλος, σκόραρε ξανά και ο Γκερέρο.

Το ματς

H πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς ανήκε στους Ελβετούς, με τον Σουλζ να αστοχεί σε κεφαλιά από τη μικρή περιοχή στο 6’, όμως ο Ολυμπιακός «απάντησε» ένα λεπτό αργότερα.
Ο Γκερέρο έδωσε στον Φορτούνη, ο οποίος πλάσαρε με το δεξί, αλλά η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι. Αυτό ήταν το τρίτο δοκάρι του Έλληνα άσου κόντρα στη Λουκέρνη, καθώς είχε δύο στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά και λίγο έλειψε να σκοράρει στο 15’, όταν ο Σάλβι απέκρουσε δύσκολα το δυνατό σουτ του Καμαρά. Τελικά οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 23’.
Ο Ελαμπντελαουί έβγαλε ωραία σέντρα και ο Χριστοδουλόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι.
Στο 27’ ο Γκερέρο έφυγε τετ α τετ με τον Σάλβι από μπαλιά του Τσιμίκα, όμως επέλεξε να πλασάρει αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Ποντένσε και νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 59’ ο Ποντένσε ο Σάλβι στέρησε από τον Ποντένσε την ευκαιρία να πετύχει ένα φανταστικό γκολ, καθώς απέκρουσε το αριστερό σουτ του Πορτογάλος μετά από καταπληκτικό κοντρόλ με το στήθος. Από την εκτέλεση του κόρνερ, ωστόσο, ήρθε το 2-0. Ο Βούκοβιτς έκανε την προβολή με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.
Εν συνεχεία ο Μιράντα βρήκε με κεφαλιά-πάσα τον Χριστοδουλόπουλο, που πέτυχε από κοντά το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά βρήκαν άμεσα και τρίτο γκολ. Στο 68’ ο Ποντένσε έπαιξε πολύ ωραία το «1-2» με τον Φετφατζίδη, ο Σάλβι απέκρουσε το πλασέ του Πορτογάλου, όμως στην επαναφορά ο Γκερέρο «έγραψε» το 3-0 από κοντά.
Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία για τέταρτο γκολ στο 80’, όμως ο Φετφατζίδης αστόχησε από κοντά με αριστερό σουτ έπειτα από ωραία μπαλιά του Ποντένσε.

Το μόνο που κατάφερε η Λουκέρνη ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1 με δυνατό σουτ του Ντεμασάι στο 82’, αφού πρώτα ο Γιαννιώτης είχε αποκρούσει πλασέ αντιπάλου επιθετικού με τα πόδια.

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-
http://sportdog.gr