GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Το πρώτο 24ωρο των Ελλήνων στρατιωτικών: Η selfie, η ΑΕΚ, το αγαπημένο γεύμα και οι επαφές με φίλους - ΒΙΝΤΕΟ

- Στο σπίτι των γονιών του πέρασε την πρώτη ημέρα της ελευθερίας του ο Άγγελος Μητρετώδης όπου μιλούσε διαρκώς στο τηλέφωνο κα...

-


Στο σπίτι των γονιών του πέρασε την πρώτη ημέρα της ελευθερίας του ο Άγγελος Μητρετώδης όπου μιλούσε διαρκώς στο τηλέφωνο και δεχόταν φίλους, γείτονες και συγγενείς οι οποίοι ήθελαν να τον δουν και να του εκφράσουν τη χαρά και τη συγκίνησή τους.
Ο ανθυπολοχαγός ήταν κουρασμένος και η πρώτη του επιθυμία για γεύμα ήταν κοτόπουλο, όπως ανέφερε στον Alpha μία από τις οικογενειακές φίλες.

Ο πατέρας του ανέφερε ότι ο «Άγγελος παρέμεινε σπίτι, παρακολουθώντας τηλεόραση και θέλοντας να μάθει τα νέα όλων των φίλων και γνωστών, ενώ το κουδούνι του σπιτιού δεν σταματούσε να χτυπά από επισκέπτες».
Ο Δημήτρης Κούκλατζης παραμένει στη Θεσσαλονίκη, όπου ταξίδεψε από την Ορεστιάδα, για να τον δει ο παιδικός του φίλος Χρόνης Μαραζίδης.
Έβγαλαν, μάλιστα, μία selfie και έστειλαν το δικό τους μήνυμα.
Όπως είπε ο φίλος του, "ήταν σαν να είχαμε βρεθεί πριν από 5 ώρες, η καθημερινότητά μας συνέχισε από εκεί που την είχαμε αφήσει" και σημείωσε ότι ο λοχίας θέλει να ετοιμάσουν μαζί ένα γλέντι για όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά του, ενώ στα άμεσα σχέδιά του είναι οι διακοπές και να δει την αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ, από κοντά.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

-
enikos.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-