GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Τούρκοι υπογράφουν ψήφισμα για τους δύο στρατιωτικούς! (ΕΙΚΟΝΑ)

Μέλη της διακοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης καλούν την Τουρκία με ψήφισμα, το οποίο, μάλιστα, υπογράφεται και α...


Μέλη της διακοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης καλούν την Τουρκία με ψήφισμα, το οποίο, μάλιστα, υπογράφεται και από Τούρκους, να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και
τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και υπογράφεται και από Τούρκους.




Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι αποτελούν μέλη της της Ομάδας της Αριστεράς στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (UEL) και υπογράφουν το ψήφισμα, το οποίο στηρίζεται επίσης με υπογραφές από μέλη των χωρών: Ελλάδας, Κύπρου, Ηνωμένου Βασιλείου, Γερμανίας, Ισλανδίας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, Ελβετίας, Ιρλανδίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Σουηδίας, Ρουμανίας, Ολλανδίας, Πολωνίας, Δανίας, Αυστρίας, Νορβηγίας, Μολδαβίας.

Με το ψήφισμα αυτό οι υπογράφοντες ζητούν την άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «σύντομα ολοκληρώστε τη δικαστική διαδικασία και απελευθερώστε αμέσως τους δύο Έλληνες στρατιώτες.
Ακόμη, καλούμε τις τουρκικές αρχές να ακολουθήσουν αυστηρά τις νομικές διαδικασίες και να σέβονται πλήρως τα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο.
Ακόμη, καλούμε τα θεσμικά όργανα και τα κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης να δείξουν αλληλεγγύη στην Ελλάδα σε αυτό το θέμα».

Δείτε το ψήφισμα:


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



Πηγή: enikos.gr