GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Η Ελλάδα επιδιώκει να φιμώσει την εφημερίδα Μιλλετ που είναι η φωνή των Τούρκων της δυτικής Θράκης Τα δικαστήρια της Ελλάδ...




Η Ελλάδα επιδιώκει να φιμώσει την εφημερίδα Μιλλετ που είναι η φωνή των Τούρκων της δυτικής Θράκης

Τα δικαστήρια της Ελλάδας με ποινές αποζημιώσεις ρεκόρ, επιδιώκουν να φιμώσουν την εφημερίδα Μιλλετ που είναι η φωνή των Τούρκων της δυτικής Θράκης.
Κατά την δεύτερη υπόθεση εναντίον της εφημερίδας, ζητείται από την εφημερίδα να πληρώσει το ποσό των 63.579 ευρώ.
Ανακοινώθηκε πως αν δεν πληρωθεί η ποινή μπορεί ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας να φυλακιστεί για ένα τρίμηνο.
Η Ελλάδα συνεχίζει την καταπιεστική της πολιτική κατά των Τούρκων της δυτικής Θράκης.
Στο στόχαστρο τώρα βρίσκονται οι εφημερίδες Μίλλετ, Γκιουντεμ και Μπιρλίκ που αποτελούν την φωνή των Τούρκων της δυτικής Θράκης.

Ενα ακόμη χτύπημα ήρθε να προστεθεί στα πολλά που δέχεται η τουρκική εφημερίδα Μίλλετ στη Θράκη μέσω αγωγών και μηνύσεων που έχουν ως στόχο να την φιμώσουν.
Ως ποινές ζητούνται από την εφημερίδα αστρονομικά ποσά.
Ανακοινώθηκε πως αν η εφημερίδα δεν πληρώσει την ποινή αυτή, ενδεχομένως ο αρχισυντάκτης να φυλακιστεί για τρεις μήνες.
Σύμφωνα με την είδηση από την Time Balkan, η Χαρά Νικοπούλου η οποία είχε υποβάλει αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ και κέρδισε στο Εφετείο αποζημίωση 30.000 ευρώ, μετά από έξι χρόνια επέδωσε ξανά την απόφαση και ζητεί να της πληρωθούν μαζί με τους τόκους το ποσό των 63.579,12 ευρώ.
Η εκδίκαση της αγωγής ενός εκατομμυρίου ευρώ που υπέβαλε η Χαρά Νικοπούλου κατά της εφημερίδας δικαστηκε Παρασκευή 22 Mαρτιου 2013.
Μετά από την εκδίκαση, η απόφαση ανακοινώθηκε εντός του έτους και η εφημερίδα καταδικάστηκε σε αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ.
Η υπόθεση στον Αρειο Πάγο έληξε υπέρ της Χαράς Νικοπούλου και επικυρώθηκε έτσι η απόφαση του εφετείου Θράκης.
Δια μέσου του δικηγόρου της Χαράς Νικοπούλου η απόφαση επιδόθηκε για μία ακόμη φορά στην εφημερίδα από την οποία ζητείται πλέον μαζί με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα, να πληρώσει το ποσό των 63.579,12 ευρώ.
Σύμφωνα με την απόφαση, σε περίπτωση που δεν πληρωθεί αυτό το ποσό, τότε προβλέπεται ποινή φυλάκισης τριών μηνών για τον  αρχισυντάκτη της εφημερίδας  Τζενγκίζ Ομερ.
Η Χαρά Νικοπούλου διαθέτει επίσης το δικαίωμα για να της πληρωθεί η ποινή αυτή,  να κάνει κατασχέσεις στα περιουσιακά στοιχεία και στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ιδιοκτητών της εφημερίδας Τζενγκίζ Ομέρ και Μπιλάλ Μπουντούρ.
………
https://m.timeturk.com/yunanistan-bati-trakya-daki-turklerin-sesi-olan-millet-gazetesi-ni-susturmak-istiyor/haber-1073996
18/4/2019

Σχ: Οι εφημερίδες Γκιουντέμ και Μιλλέτ, εξ όσων γνωρίζουμε είχαν την δυνατότητα ακόμη από τον πρώτο βαθμό εκδίκασης να ανασκευάσουν τα ψέματα που είχαν γράψει για την Χαρά Νικοπούλου, αλλά δεν θέλησαν.
Ενώ η Μπιρλίκ το έκανε και γλύτωσε.

Προφανώς η Μπιρλίκ δεν έχει τις ¨πλάτες¨ που έχουν οι άλλες δύο εφημερίδες-¨φωνές του τουρκικού προξενείου¨. 

Προσέξτε πως το θέτει το θέμα η παραπάνω ιστοσελίδα…
Καταπιέζει λέει η Ελλάδα…
Και το λένε αυτό από την Τουρκία….  

Και εννοείται πως η φωτογραφία δεν είναι από το δημοσίευμα., αλλά εμείς την επιλέξαμε. 

https://tourkikanea.gr/%CE%B8%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7/hara-nikopulu-kata-ef-millet/