GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βόζεμπεργκ στον Γ.Τράγκα: Δεν είναι δυνατόν να έχει υπογράψει η κυβέρνηση να ελέγχονται τα ελληνικά βιβλία από τους Σκοπιανούς

- Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και ο ίδιος φαίνεται ότι έχουν πολλές δεσμεύσεις - Ο Σόρος είχε ενεργό ρόλο στη Συμφωνία των Πρεσ...

-




Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και ο ίδιος φαίνεται ότι έχουν πολλές δεσμεύσεις - Ο Σόρος είχε ενεργό ρόλο στη Συμφωνία των Πρεσπών

«Καταστροφική η κυβέρνηση.
Δεσμεύει τη χώρα με προβλήματα από τα οποία δεν μπορούμε να απεμπλακούμε».

«Οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι γενικότερα δεν ενδιαφέρονται για το πως ζουν οι Έλληνες. 
Ενδιαφέρονται μόνο για τα οικονομικά τους συμφέροντα»

Ανιστόρητο και ανύπαρκτο το κρατίδιο που έχει αναγνωρίσει η κυβέρνηση, όμως αν η Συμφωνία των Πρεσπών περάσει και από τα δύο κοινοβούλια τότε η επόμενη κυβέρνηση θα μπορεί να κάνει πολύ λίγα πράγματα, έως καθόλου, δήλωσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και την ραδιοφωνική του εκπομπή «Εν Αθήναις», στα Παραπολιτικά fm 90,1.

«Εδώ γεννώνται όμως πιο σημαντικά ζητήματα.
Είναι δυνατόν να έχει υπογράψει η κυβέρνηση τη δυνατότητα να ελέγχονται τα βιβλία τα ελληνικά το τι θα γράφουν» τόνισε η κ. Βόζεμπεργκ, λέγοντας στη συνέχεια ότι, το επόμενο βήμα θα είναι να πουν οι Σκοπιανοί ότι υπάρχει μειονότητα στην Ελλάδα.
Πώς είναι δυνατόν να ανέχεται ο ελληνικός λαός την τακτική που υλοποιεί ο υπουργός παιδείας κ. Γαβρόβλου;
Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και ο ίδιος φαίνεται ότι έχουν πολλές δεσμεύσεις, ανέφερε η κ. Βόζεμπεργκ.

Ταυτόχρονα, χαρακτηρίζοντας καταστροφική την διακυβέρνηση Τσίπρα γιατί «δεσμεύει την χώρα με προβλήματα από τα οποία δεν μπορούμε να απεμπλακούμε», υπογράμμισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης ποτέ δεν είπε ότι έχει μαγικό ραβδάκι για να τα αλλάξει όλα.
Δεν μπορεί να καταλύσει το κράτος.
Υπάρχουν δεσμεύσεις της χώρας».
Ερωτηθείς για το εάν ο κ. Μητσοτάκης είναι ηγετική μορφή απάντησε ότι πλέον δεν υπάρχουν ηγέτες με την λάμψη που είχαν στο παρελθόν.
«Ο κ. Μητσοτάκης όμως έχει γνώσεις και τον αποδέχονται στην Ευρώπη ως την φωνή της επόμενης ημέρας».

Για τον Σόρος η ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε ότι ποτέ δεν έχει ακούσει το όνομά του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αφού το μόνο που τους απασχολεί είναι οι συμφωνίες που κάνει ο Σόρος.
Όσον αφορά τον ίδιο τον απασχολεί μόνο το κέρδος και είχε ενεργό ρόλο στη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Εξέτασε κανείς την παρέμβασή του σε μια συμφωνία που αφορά δύο λαούς;
Γιατί αυτοί οι δύο λαοί συναλλάσσονται μαζί του;.
Από που κι ως που η ελληνική κυβέρνηση επιτρέπει την επέμβαση Σόρος;
Γιατί ο λαός δεν επεμβαίνει μετά τις δηλώσεις των υπουργών περί Σόρος;».

Στη συνέχεια η κ. Βόζεμπεργκ επισήμανε ότι η Γερμανία και η ΕΕ δεν ενδιαφέρονται για τη δύσκολη κατάσταση και τη φτώχεια που βιώνει ο Έλληνας, όπως και για τα παιδιά μας που φεύγουν στο εξωτερικό.
Το μόνο που τους νοιάζει, τόνισε η ευρωβουλευτής, είναι να πηγαίνει η χώρα καλά οικονομικά για να μην κινδυνεύσουν τα λεφτά τους…

Επίσης, η κ. Βόζεμπεργκ ανέφερε, ότι πρέπει να καταλάβουν κάποιοι πως το Καστελόριζο είναι και σύνορα της Ευρώπης και ότι αυτοί που κάνουν συμφωνίες σαν των Πρεσπών, ρίχνουν νερό στον μύλο εκείνων που επιθυμούν την αστάθεια.
Αυτοί που τα κάνουν αυτά δεν αγαπούν και τόσο το έθνος μας και θέλουν την παγκοσμιοποίηση. 
Απορω πώς ο ελληνικός λαός ανέχεται τέτοια πράγματα.

Τέλος η κ. Βόζεμπεργκ τόνισε, ότι ο Κ.Μητσοτάκης, εφόσον γίνει πρωθυπουργός θα επαναφέρει την ύλη των σχολικών βιβλίων μας, τις διδαχές που αποτυπώνουν την ελληνική ιστορία όπως τη διδαχτήκαμε.

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"






-