GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Φρ. Φράγκος σε Γ. Τράγκα: Ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο από… (ηχητικό)

- Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά fm ήταν ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκο...

-




Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά fm ήταν ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος ο οποίος μίλησε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο στρατηγός μίλησε στο γνωστό δημοσιογράφο για τα σύνορα της Τουρκιάς και την επέκταση  τους λέγοντας πως στην νοοτροπία των Τούρκων δεν υπάρχει το ρήμα «παρακαλώ» υπάρχει ένα ρήμα που λέει «ζητώ – απαιτώ» και αυτό είναι η φιλοσοφία τους, της επεκτατικής πολιτικής.
Ζούμε αυτό που σήμερα μπορούν να αντιληφθούν σε παγκόσμιο επίπεδο η διεθνείς κοινή γνώμη, κυρίως οι δυτικοί, οι θεωρικά και εντός εισαγωγικών ευκαιριακοί μας σύμμαχοι και φίλοι.
Επειδή πιστεύουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν ένα Τζιχάτ.
Η Ελλάδα χίλια χρόνια αγωνίζεται και είναι η προμετωπίδα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Αυτό κάνουμε.
Δεν ήταν μόνο οι περσικοί πόλεμοι  που αποτρέψαμε να αλλάξει η μορφή και ο πολιτισμός αλλά οι ηθικές αξίες και οι αρχές αυτού του κόσμου.
Δυστυχώς για εμάς όμως σήμερα, και πάλι αισθανόμαστε ότι είμαστε απομονωμένοι από την διεθνή κοινότητα η οποία κωφεύει και δεν θέλει να αντιληφθεί τι πραγματικά συμβαίνει στις μέρες μας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και για το ενδεχόμενο το 2019 να έχουμε σημαντικά επεισόδια  ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενου ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίου τονίζοντας πως ανά πάσα στιγμή από ένα τυχαίο γεγονός.
Αυτό που αποτελεί για εμάς προβληματισμό σοβαρό, είναι κάτι προσχεδιασμένο και επειδή σε αυτή την περίπτωση, αυτοί έχουν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

Ο Κ. Φρ. Φραγκούλης γνωστοποίησε πως μέσα στο Τουρκικό ΓΕΕΘΑ υφίσταται ειδική  υπηρεσία, ειδικό τμήμα, με επικεφαλή αξιωματικό του πολεμικού ναυτικού, υποναύαρχο, ο οποίος ασχολείται με τα Ελληνοτουρκικά και το κυπριακό.

--
-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"







-

crashonline.gr