GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών στην Φλώρινα απέναντι στις ανθελληνικές εκδηλώσεις των φιλοσκοπιανών και την αστυνομοκρατία!

- Με μια δυναμική και μαζική διαμαρτυρία οι Χρυσαυγίτες κατάφεραν σήμερα να βάλουν φρένο στην ανθελληνική προπαγάνδα των Σκοπια...

-


Με μια δυναμική και μαζική διαμαρτυρία οι Χρυσαυγίτες κατάφεραν σήμερα να βάλουν φρένο στην ανθελληνική προπαγάνδα των Σκοπιανών, η οποία βρίσκεται σε έξαρση μετά και την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών από το κοινοβούλιο των Σκοπίων.


-
Κλιμάκιο Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενο από τους Γιάννη Λαγό, Γιάννη Σαχινίδη, Χρήστο Χατζησάββα, το μέλος του πολιτικού Συμβουλίου Αρτέμη Ματθαιόπουλο και πλήθος Συναγωνιστών βρίσκεται αυτήν την στιγμή λίγα μέτρα έξω από το ξενοδοχείο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» στον Αγ. Παντελεήμονα Φλώρινας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι στην ανθελληνική δράση των φιλοσκοπιανών και των πρακτόρων τους.

-
Ο δρόμος προς το ξενοδοχείο όπου ήταν να πραγματοποιηθεί η ανθελληνική εκδήλωση του φιλοσκοπιανού συλλόγου έχει αποκλειστεί και αυτό αποτελεί μια Νίκη για τους Έλληνες Εθνικιστές!

-
Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομοκρατία στην περιοχή κατόπιν εντολών του κράτους των Αθηνών είναι πρωτοφανής.
Εκατοντάδες αστυνομικοί από όλη την Μακεδονία έχουν συγκεντρωθεί στην Φλώρινα για να παρεμποδίσουν την διαμαρτυρία των Χρυσαυγιτών.

-
Είναι χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί με τις κλούβες τους έχουν δημιουργήσει μπλόκα 5 χιλιομέτρων, ανάμεσα από τα οποία πέρασαν οι Συναγωνιστές και διατρανώνουν πως η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ Ελληνική!

-

-
www.xryshaygh.com

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-