GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ

- O Ισραηλινός ΑΓΕΑ, Πτέραρχος Amikam Norkin ( φωτό ) παρέδωσε στο Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας μια 40σέλιδη αναφορά με όλα τα δεδομέ...

-


O Ισραηλινός ΑΓΕΑ, Πτέραρχος Amikam Norkin ( φωτό ) παρέδωσε στο Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας μια 40σέλιδη αναφορά με όλα τα δεδομένα γύρω από την ισραηλινή επίθεση με F-16 εναντίον συριακών στόχων στη Λαττάκεια.
Το Ισραήλ ισχυρίζεται πως το Ρωσικό αεροσκάφος χτυπήθηκε σχεδόν μια ώρα μετά την επίθεση τον Ισραηλινών F-16.

-

Οι Ρώσοι ισχυρίζονται πως το στίγμα του αεροσκάφους χάθηκε στις 11 το βράδυ και το Ισραήλ ισχυρίζεται πως γύρω στις 10 και κάτι η επίθεση των F-16 είχε ολοκληρωθεί και είχαν επιστρέψει στο Ισραήλ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 

1) Η όλη υπόθεση επικεντρώθηκε στην επίθεση στην Λαττάκεια και στην Ταρτούς από τα F-16 και όχι σε επίθεση από άλλα μέσα, όπως Ισραηλινά πλοία ή υποβρύχια !!!

2) Ο Άσαντ δεν επικοινώνησε με τον Πούτιν μετά την κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους, αλλά έστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα την επόμενη ημέρα το βράδυ κατά τα λεγόμενα του Ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Γιατί δεν πήρε τηλέφωνο ο Άσαντ τον Πούτιν αμέσως για να του εκφράσει την οδύνη του αφού ευθύνεται ο στρατός της Συρίας για τον πύραυλο που χτύπησε το Ρωσικό αεροσκάφος ??

Τι μεσολάβησε μέσα σε αυτό το 24ωρο, από την πτώση μέχρι το τηλεγράφημα του Άσαντ και γιατί αυτός δεν πήρε τηλέφωνο τον Πούτιν και έστειλε τηλεγράφημα ??

Μήπως το Ρωσικό αεροσκάφος δεν το έριξε πύραυλος από την Συρία αλλά πύραυλος από αλλού ώστε να αντιδράσει ο Πούτιν δυναμικά και να δεχτεί μετά η Συρία και οι Ρωσικές βάσεις ΝΑΤΟΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ??

Μήπως ο Πούτιν πίεσε τον Άσαντ να αναλάβει ο Συριακός στρατός την ευθύνη γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε η Ρωσία να απαντήσει στο Ισραήλ ή άλλου...δυναμικά και αν το έκανε αυτό θα έπεφτε στην παγίδα της ΝΑΤΟΙΚΗΣ καταιγίδας ???

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"