GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Κρύος ιδρώτας» λούζει τους Πορτογάλους μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ – Τι γράφουν τα τοπικά ΜΜΕ (εικόνες)

- Οι πορτογαλικές εφημερίδες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου μετά την ισοπαλία της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ καθώς οι «Αετοί» πρέπει πλέον ...

-
Οι πορτογαλικές εφημερίδες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου μετά την ισοπαλία της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ καθώς οι «Αετοί» πρέπει πλέον να παίξουν στην Τούμπα την πρόκριση.
Το ισόπαλο 1-1 δίνει πλέον στον ΠΑΟΚ πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης με τον Δικέφαλο του Βορρά να είναι έτοιμος για μια ακόμα υπέρβαση.




Οι παίκτες του Λουτσέσκου στάθηκαν όρθιοι μέσα στο Ντα Λουζ της Λισσαβώνας και πλέον δημιουργούν μεγάλο «πονοκέφαλο» στην Μπενφίκα, όπως αποτυπώνεται και στις σημερινές αθλητικές εφημερίδες της Πορτογαλίας.

«Διάσωση στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος της Record, η οποία τονίζει τις πολλές χαμένες ευκαιρίες των «Αετών», που καλούνται πλέον να σώσουν τη συμμετοχή τους στο Champions League στη ρεβάνς της Τούμπας.

-
«Σκληρή ισοπαλία» είναι ο τίτλος της A Bola που δείχνει με τον πλέον εμφανή τρόπο ότι το αποτέλεσμα αφήνει απογοητευμένη την Μπενφίκα.

-
Όσον αφορά την O’ Jogo αυτή κάνει λόγο για «κόκκινο συναγερμό» στο πρωτοσέλιδό της, επισημαίνοντας πως μετά το χθεσινό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχει το πλεονέκτημα.

-
gazzetta.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ" 






-