GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

- Γράφει ο Friedman Στις εκλογές του 2015 το ποσοστό αποχής έφτασε σε ύψος ρεκόρ κοντά στο 45% Τι σημαίνει αυτό ? Πως ...

-



Γράφει ο Friedman

Στις εκλογές του 2015 το ποσοστό αποχής έφτασε σε ύψος ρεκόρ κοντά στο 45%
Τι σημαίνει αυτό ?
Πως ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 36% όχι επί του 100% αλλά επί του 55% άρα η πραγματική εκλογική του δύναμη στην κοινωνία δεν ήταν ούτε 20%
Αν αυτό το δεδομένο το μεταφέρουμε στο σήμερα το 20% έχει γίνει 10% το πολύ, άντε με το ποσοστό των ΑΝΕΛ να είναι στο 12%
Δηλαδή η σημερινή κυβέρνηση έχει εξουσιοδότηση να κυβερνά μ'ένα ποσοστό που ήταν το 2015 κοντά στο 21% με τους ΑΝΕΛ και σήμερα βρίσκεται στο 12% πάντα επί του συνόλου των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων και όχι όσων ψήφισαν.
Η αποχή δεν είναι λύση.
Η αποχή δεν εξασφαλίζει απολύτως τίποτα γιατί όπως συμβαίνει στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο όποια αποχή κι αν υπάρχει κυβερνήσεις σχηματίζονται.
Ο Τραμπ πήρε το 45% επί του 60%, δηλ.αν κάνουμε μια αναγωγή ο Τραμπ κυβερνά την ισχυρότερη χώρα στον πλανήτη με ποσοστό που δεν υπερβαίνει το 30% επί του συνόλου των Αμερικανών ψηφοφόρων.
Αυτή είναι η ρεαλιστική πραγματικότητα και γι'αυτό η αποχή δεν είναι λύση, παρά μόνο υπεκφυγή από τις ευθύνες που έχει ο καθένας από εμάς.
Στην ζωή χρειάζεται ρεαλισμός, χρειάζεται να βάζουμε εφικτούς στόχους, να ιεραρχούμε τα προβλήματα από τα πιο σοβαρά στα λιγότερο σοβαρά και να επιδιώκουμε λύσεις πάνω σε αυτά.
Για εμάς εδώ στην σελίδα και με βάση τον ρεαλισμό και τα παραπάνω δεδομένα νούμερο ένα στόχος ήταν, είναι και θα παραμείνει η αποδόμηση και η συρρίκνωση των Εθνομηδενιστών που βρίσκονται στην κυβέρνηση.
Αν κάποιοι από εσάς έχουν άλλους στόχους ή ιεραρχούν ως πιο σημαντικό την δεδομένη χρονικά συγκυρία κάτι άλλο παρά την πτώση και την όσο πιο μεγάλη συρρίκνωση των Εθνομηδενιστών τότε ας μη πάνε να ψηφίσουν ή να πάνε να ψηφίσουν τον κάθε πικραμένο που θέλει να γίνει αρχηγός πολιτικού κόμματος ή αυτόν που του τάζει ό,τι έταζε ο Τσίπρας αλλά από την αντίθετη κατεύθυνση, αυτή της Ακροδεξιάς.
Η αποχή των πολιτών που έχουν πολιτική κατεύθυνση από το κέντρο και δεξιά ΕΥΝΟΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ που απ'ότι έχετε καταλάβει δείχνουν αξιοπρόσεκτη ομοιογένεια και αντοχή μεταξύ τους.
Αναλάβετε τις ευθύνες σας
Ζυγίστε και ιεραρχίστε ποιο είναι για εσάς το μείζον προβλήμα αυτή την συγκεκριμένη χρονικά συγκυρία, αν δεν είναι η πτώση και η συρρίκνωση των Εθνομηδενιστών τότε καθίστε σπίτι σας αναπαυτικά και περιμένετε να τους ρίξουν κάποιοι άλλοι ή να πέσουν μόνοι τους.

Scripta Manent non Verba
Εδώ τα γραπτά μένουν.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-