GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δ.Καμμένος: Εκανε τον σταυρό του, έβαλε το χέρι στην καρδιά και ψήφισε… – Mαζικές παραιτήσεις στους ΑΝ.ΕΛ μετά την επική κωλοτούμπα Π.Καμμένου

- Εκανε τον σταυρό του, έβαλε το χέρι στην καρδιά και ψήφισε για την Μακεδονία όπως είχε ορκιστεί ενώπιον Θεού και λαού ο πρόεδ...

-Εκανε τον σταυρό του, έβαλε το χέρι στην καρδιά και ψήφισε για την Μακεδονία όπως είχε ορκιστεί ενώπιον Θεού και λαού ο πρόεδρος του κόμματος του, Π.Καμμένος.
Ο μόνος έντιμος πολιτικός που κράτησε τον λόγο του απόψε.
«Ο λαός απαιτεί εκλογές γιατί η κυβέρνηση παραδίδει τα ιερά και τα όσια» έλεγε τον Δεκέμβριο του 2014 ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
«Θα είμαστε η εγγύηση ώστε κανένας Σαμαράς, κανένας Βενιζέλος και κανένας Τσίπρας να μην διαπραγματευτεί το όνομα της Μακεδονίας». 

Τότε, μάλιστα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και μετέπειτα κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα έλεγε επίσης ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν δεχόμαστε ούτε γεωγραφικό προσδιορισμό».

Ολα αυτά τα τήρησε απόψε ο Δ.Καμμένος και η απόφαση του ήταν ορθή.
Ο πρέσβης της Γερμανίας τον δικαιώνει απόλυτα. «Mακεδόνες και Έλληνες» είπε ο πρέσβης και αυτό τα λέει όλα για την τραγωδία που έχει συντελεστεί.
Η χώρα μας χάνεται.

Το «καράβι» χτύπησε ήδη στα βράχια, και στους ΑΝ.ΕΛ όποιος προλάβει «πηδάει» για να σωθεί. Κορυφαία «κεντρικά στελέχη», και στελέχη σε τοπικές οργανώσεις εγκαταλείπουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με ανακοινώσεις για την πορεία της συγκυβέρνησης.
Αλλωστε η φράστη Π.Καμμένου «Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή… κουτσός ο παίχτης…», δείχνει το κλίμα που επικρατεί.
Η πολιτική ένταση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Δημήτρη Καμμένου λίγο πριν ψηφίσει «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ και διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ.

Μια ένταση η οποία αποτυπώθηκε και στον ίδιο, αφού την στιγμή που ο κατάλογος έφτανε στο όνομά του, ο βουλευτής έκανε τον σταυρό του, και με το ένα χέρι στην καρδιά ψήφισε «ναι».
Προηγουμένως φαινόταν σκεπτικός και αρκετά «απομακρυσμένος» από την κοινοβουλευτική ομάδα, με τον φωτογραφικό φακό να τον «πιάνει» να κρατά το κεφάλι του.
Οσο για το τι πέτυχε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, αυτή η εικόνα εδώ «τα λέει όλα» για την παράδοση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.

-
Παρελθόν από τους ΑΝΕΛ και ο Παύλος Χρήστου – Η «φαρμακερή» ανακοίνωση
Γενικό φαίνεται για είναι το κλίμα δυσαρέσκειας στους ΑΝΕΛ, μετά και την συμφωνία για το όνομα της ΠΓΔΜ την οποία έφερε η κυβέρνηση.

Εκτός από κορυφαία «κεντρικά στελέχη», και στελέχη σε τοπικές οργανώσεις φαίνεται να εγκαταλείπουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με ανακοινώσεις για την πορεία της συγκυβέρνησης.

Ένας από αυτούς είναι και ο Χρήστος Παύλου, πρόεδρος της συντονιστικής Καστοριάς, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του στον Πάνο Καμμένο.

Στο κείμενό του, σημειώνει πως δεν γίνεται οι ΑΝΕΛ να διαφωνούν με την πρόταση για την «Βόρεια Μακεδονία» αλλά να συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση.


-

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Όλοι εμείς που βρεθήκαμε στους ΑΝΕΛ, πιστέψαμε στα πύρηνα, αντιμημονιακά και πατριωτικά λόγια του Πάνου Καμμένου.

Στην πορεία της συγκυβέρνησης μας με τον ΣΥΡΙΖΑ ,θέσαμε τις κόκκινες γραμμές μας πολλές από τις οποίες στην πορεία τις παραβήκαμε.

Παρόλα αυτά συνεχίζουμε όλοι μαζί να στηρίζουμε τον πρόεδρο και το κίνημα για το καλό της πατρίδας.

Προσωπικά τώρα εγώ, πάντα εξέφραζα με θάρρος τις θέσεις ,τις απόψεις και τις διαφωνίες μου μέσα από τα όργανα του κινήματος και στήριζα το κίνημα σε όλες τις παρεμβάσεις μου στα ΜΜΕ της περιοχής μου από τη θέση του προέδρου των ΑΝΕΛ Καστοριάς, αν και διαφωνούσα με πολλές από αυτές.

Η θέση του προέδρου αλλά και όλων των ΑΝΕΛ ,ήταν και είναι ξεκάθαρη στο θέμα του σκοπιανού. Καμιά ονομασία που να περιέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και παράγωγα αυτού.-

Τι έχουμε σήμερα?

Severna makedonija, north makedonija, ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Λόγια του προέδρου. Θα ρίξω την κυβέρνηση αν παραβεί αυτό τον όρο.

Τι κάνουμε εμείς???

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για το σκοπιανό, αλλά στηρίζουμε την κυβέρνηση!!!!!!!!

Ποντάρουμε στο τι θα κάνουν οι σκοπιανοί στη βουλή και το δημοψήφισμα τους και λέμε οοοοταν με το καλό έρθει στην βουλή ,εμείς δε θα το ψηφίσουμε ??????
Θα θέσουμε και κομματική πειθαρχία τότε!!! εεε και. 
Εμένα με ενδιαφέρει , το τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ

Τζάμπα μάγκες εκ του ασφαλούς κύριοι!!!!
Αυτό ήμασταν και είμαστε τελικά?????

Δεν γίνονται και τα δύο φίλοι μου και συνοδοιπόροι».

Γι αυτό εγώ για λόγους ηθικής, ευθιξίας, αξιοπρέπειας και πατριωτικής συνείδησης ,παραμένω σταθερός σε αυτά που πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε, σε αυτά που λέει η ιδρυτική μας διακήρυξη ,αλλά δεν μπορώ να πατάω σε 2 βάρκες.

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ

ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ

Η προσωπική μου θέση και άποψη είναι οι ΑΝΕΛ να αποσυρθούμε από την συγκυβέρνηση

Αν το Σάββατο δεν γίνει αυτό ,εγώ δηλώνω ότι παραιτούμαι από πρόεδρος των ΑΝΕΛ Καστοριάς και αποχωρώ από το κίνημα.

Με εκτίμηση

Πρόεδρος ΑΝΕΛ Καστοριάς

Παύλου Χρήστος»


-
pentapostagma.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"
-