GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Πόλεμος» στρατηγών: Ρεβάνς Φ.Φράγκου από Μ.Κωσταράκο μετά από επτά χρόνια!

- Ρεβάνς από τον στρατηγό ε.α.  Μιχάλη Κωσταράκο φαίνεται πήρε μετά από 7 χρόνια καθυστέρηση ο απόστρατος στρατηγός και επίτιμο...

-


Ρεβάνς από τον στρατηγό ε.α.  Μιχάλη Κωσταράκο φαίνεται πήρε μετά από 7 χρόνια καθυστέρηση ο απόστρατος στρατηγός και επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ  Φραγκούλης Φράγκος παίρνοντας το μέρος του νυν Α/ΓΕΕΘΑ αντιναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη αναφορικά με τις δηλώσεις του πρώτου κατά Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΝ κατηγορώντας τους για «ανεπάρκεια».

Πιο συγκεκριμένα ο στρατηγός Φ.φράγκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω  την λύπη μου,  για τις δηλώσεις του τέως Αρχηγού ΓΕΕΘΑ,που στρέφονται εναντίον  της νυν ηγεσίας των Ε.Δ.,την οποία  και εμπιστεύομαι.

Να γνωρίζουν όλοι ότι έχει τρωθεί η εθνική υπερηφάνεια των Ελλήνων και δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό οι ανούσιες εσωτερικές έριδες, παρά μόνον τους καραδοκούντες  εχθρούς του Έθνους…

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ

Φραγκούλης Σ Φράγκος

Στρατηγός ε.α.»

Ο στρατηγός Φ.Φράγκος  παύθηκε αιφνιδιαστικά στις 31 Οκτωβρίου του 2011 από την τότε πολιτική ηγεσία ως πιθανός πραξικοπηματίας μαζί με το σύνολο της τότε στρατιωτικής ηγεσίας (Α/ΓΕΕΘΑ Γ.Γιάγκος, Α/ΓΕΝ Δ.Ελευσινιώτης, Α/ΓΕΑ Β. Κλόκοζας , Α/ΓΕΣ Φ.Φραγκος).

Να σημειωθεί πως ο  στρατηγός Φ.Φράγκος, προ της απομάκρυνσής του όδευε για Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Τη θέση τελικά αυτή ανέλαβε ο δεύτερος τη τάξη και τότε Δ/της του Γ ΣΣ Μιχάλης Κωσταράκος, ενώ Αρχηγός ΓΕΣ είχε αναλάβει ο Κ.Ζιαζιάς.

Από τότε χρονολογείται η κόντρα μεταξύ Φραγκούλη Φραγκου και Μιχάλη Κωσταράκου

pronews.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-