GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Με τη γραβάτα του Ζάεφ ο Τσίπρας στο Ζάππειο - ΤΩΡΑ

- Ολα είναι έτοιμα για την αποψινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο. Η ομιλία του  πρωθυπουργού που θα γίνει στις Κοινοβουλ...

-


Ολα είναι έτοιμα για την αποψινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο.
Η ομιλία του  πρωθυπουργού που θα γίνει στις Κοινοβουλευτικές ομάδες τόσο του  ΣΥΡΙΖΑ όσο και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχει λάβει ήδη τα χαρακτηριστικά «φιέστας» καθώς η κυβέρνηση μιλά για ιστορική απόφαση του Eurogroup σε ότι αφορά την βιωσιμότητα του Ελληνικού χρέους.
Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα, το τέλος των μνημονίων και της επιτροπείας και να δώσει απαντήσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης που μιλούν για παράταση της επιτήρησης μέχρι το… 2060.
Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19.30 στο αίθριο του Ζαππείου.
Ήδη στο χώρο του Ζαππείου υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που ελέγχουν τον χώρο του Ζαππείου ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι και οι προτεοιμασίες για το στήσιμο του σκηνικού.

-



Στις 24 Ιανουαρίου του 2015 ο Αλέξης Τσίπρας είχε υποσχεθεί ότι θα φορέσει γραβάτα όταν επέλθει η συμφωνία για το κούρεμα του χρέους.
Σήμερα το πρωί, το συγκεκριμένο θέμα έγινε αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού ο οποίος είπε ότι «Τα στοιχήματα πρέπει να εκπληρώνονται όταν κερδίζονται και ότι για να φορέσει γραβάτα θα πρέπει πρώτα να βρει πουκάμισο.

Όλοι τώρα περιμένουν να δουν αν τελικά ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει την υπόσχεση του.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-