GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Ψάρωσε» ο Ερντογάν μπροστά στη βασίλισσα! Του…κόπηκε η μιλιά μπροστά στην Ελισάβετ (VIDEO)

- Ο Ταγίπ Ερντογάν έφτασε σήμερα στα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ προκειμένου να συναντήσει τη Βασίλισσα, συνάντηση που ο ίδιος και ...

-


Ο Ταγίπ Ερντογάν έφτασε σήμερα στα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ προκειμένου να συναντήσει τη Βασίλισσα, συνάντηση που ο ίδιος και τα ΜΜΕ που ελέγχει διαφήμισε με κάθε τρόπο.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας μαζί με την σύζυγό του Εμινέ προσγειώθηκαν με ελικόπτερο στο Σεντ Τζέιμς Πάρκ και με αυτοκινητοπομπή μπήκαν στα ανάκτορα.



Τον Ερντογάν και την σύζυγό του Εμινέ ανήγγειλε στην Βασίλισσα αξιωματικός του Παλατιού λέγοντας: «Μεγαλειοτάτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας και η σύζυγός του».
Και μπήκε ο Σουλτάνος στην αίθουσα, και του είπε καλημέρα περιχαρής η Ελισάβετ και του ξαναείπε καλημέρα η Ελισάβετ και ψέλλισε κι εκείνος μια καλημέρα στ’ αγγλικά και εκεί άρχισαν τα δύσκολα. «Ξαναβρισκόμαστε!» του λέει η Ελισάβετ και εκείνος κουνάει το κεφάλι και περιμενει βοήθεια από τον «πάγκο», ή πες με μεταφραστή.

«Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω», του λέει στην συνέχεια η Βασίλισσα και εκείνος πάλι κουνάει το κεφάλι.
Μόνο το κεφάλι γιατί από την θέση του δεν κουνιέται. Και πίσω έρχεται η Εμινέ, αλλά η Ελισάβετ δεν μπορεί να την δει γιατί ο Ερντογάν έχει κάτσει μέσα στη μέση.
Και η Ελισάβετ προσπαθεί να δει από το πλάι την κα Ερντογάν. Και επιτέλους ο Ταγίπ το καταλαβαίνει.
Και κάνει λίγο στην άκρη. Και πάλι η δόλια η Ελισάβετ μιλάει στην Εμινέ και της λέει πόσο χαίρεται που την βλέπει και η Εμινέ «μουγγοθόδωρος»



Απελπισμένη η Βασίλισσα της Βρετανίας λέει και στους δυο: «Ελάτε να καθίσουμε»

-