GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο 52ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ - ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 52χρονος επιχειρηματίας που τραυματίστηκε από πυρά διαρρηκτών τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του στ...


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 52χρονος επιχειρηματίας που τραυματίστηκε από πυρά διαρρηκτών τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του στην
Κηφισιά.



Ο 52χρονος χειρουργήθηκε επί περισσότερες από επτά ώρες όμως χρειάστηκε να ξαναεισαχθεί στο χειρουργείο γύρω στις 14:00.
Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη.
Φέρει τραύματα σε πολλά εσωτερικά όργανα στον κορμό του κι έχει χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος, ενώ φέρει και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Οι γιατροί προσπαθούν να τον σταθεροποιήσουν και έως τώρα δεν υπάρχει πρόγνωση γα την πορεία της κατάστασής του.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Άνδρας μέσης ηλικίας διακομίστηκε σήμερα 2-4-2018 και ώρα 5:35 π.μ στο Νοσοκομείο μας με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό από πυροβόλο όπλο.
Επειδή ήταν αιμοδυναμικά ασταθής μετά τις άμεσες απαραίτητες ενέργειες που έγιναν στα επείγοντα διακομίστηκε στο χειρουργείο όπου και παραμένει ακόμη.
Στη χειρουργική επέμβαση συμμετέχει ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων ( γενικού χειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, Ν/Χ κ.α) η κατάσταση του ασθενούς λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και του τραυματισμού πολλαπλών οργάνων είναι κρίσιμη.
Γίνεται το καλύτερο δυνατό από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για την σταθεροποίηση του και την ανάταξή του.





Ποιος είναι ο 52χρονος

Ο 52χρονος με καταγωγή από την Άνδρο, γεννήθηκε στη Βιέννη και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην εταιρεία της οικογένειας στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών.
Η σύζυγος του είναι γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.
Tο ζευγάρι έχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, ενώ όπως αναφέρεται και στο σαιτ της εταιρείας, στο πελατολόγιο της ανήκουν μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως αεροδρόμια, νοσοκομεία, τράπεζες.
Κάτοικοι της Κηφισιάς μιλούν για έναν άνθρωπο αγαπητό και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων που ποτέ δεν συνήθιζε να προκαλεί παρά την οικονομική του επιφάνεια.





Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της απόπειρας ληστείας στην Κηφισιά

Την ίδια ώρα, προκαλούν σοκ οι λεπτομέρειες της απόπειρας ληστείας του σπιτιού της οικογένειας του επιχειρηματία στην Κάτω Κηφισιά.

Οι δράστες, φορώντας κουκούλες, παραβίασαν μία από τις πόρτες τους σπιτιού, το οποίο αν και διαθέτει κάμερες δεν έχει συναγερμό και εισέβαλλαν στο εσωτερικό του, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα. Ανέβηκαν στον 1ο όροφο του σπιτιού, όπου βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και όταν ο 52χρονος τους αντιλήφθηκε, σηκώθηκε και πάλεψε μαζί τους.
Ο ένας εκ των δύο δραστών τον χτύπησε στο κεφάλι με σίδερο, κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συμπλοκής και ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη.
Την ώρα της αιματηρής απόπειρας ληστείας στη σοφίτα του σπιτιού κοιμόντουσαν τα τρία ενήλικα παιδιά της οικογένειας.
Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, οι δράστες δεν έκλεψαν κάτι.
Η σύζυγος και ο γιος του επιχειρηματία δεν έχουν δώσει κατάθεση μέχρι στιγμής.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"