GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αυτό το βίντεο θα παρουσιάσει ο Ερντογάν στη Βάρνα για να δικαιολογήσει τον πόλεμο που εξαπέλυσε στη Συρία

Ο Τούρκος πρόεδρος έστειλε από την Τραπεζούντα την Κυριακή απειλητικό μήνυμα προς την ΕΕ, ενόψει της Συνόδου Τουρκίας-Ευρωπαϊκής ...



Ο Τούρκος πρόεδρος έστειλε από την Τραπεζούντα την Κυριακή απειλητικό μήνυμα προς την ΕΕ, ενόψει της Συνόδου Τουρκίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης στη
Βάρνα της Βουλγαρίας.
Ο Ερντογάν διεμήνυσε ότι «η Τουρκία δεν δέχεται μαθήματα από τη Δύση», υπογραμμίζοντας μάλιστα πως για τα όσα την κατηγορούν, ο ίδιος έχει «βίντεο που τα αντικρούουν».
Όπως αποκάλυψε μάλιστα, πρόκειται να το προσκομίσει στη Σύνοδο σήμερα Δευτέρα, καθώς «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια των Τούρκων».
Αν και το περιεχόμενο του βίντεο που ο Ερντογάν ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του δεν είναι γνωστό, «όλως τυχαίως» το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu δημοσιεύει ένα βίντεο, που σύμφωνα με το δημοσίευμα που το συνοδεύει, περιέχει εικόνες από επίθεση των Κούρδων του YPG εναντίον καταφυγίου στο χωριό Maryamayn στο Αφρίν της Συρίας στις 9 Μαρτίου, από την οποία τραυματίστηκαν τουλάχιστον 10 άμαχοι.




Παρά το γεγονός ότι δεν προκύπτει από πουθενά ο εν λόγω ισχυρισμός του πρακτορείου γίνεται αντιληπτό ότι είτε αυτό είναι ένα από τα βίντεο με τα οποία απειλεί ο Ερντογάν την ΕΕ στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα εγκλήματα πολέμου της Τουρκίας κατά αμάχων στη Συρία, είτε θα είναι κάτι σαν κι αυτό.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

crashonline.gr