GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ, ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ;

Μήνυση σε όσους κατήγγειλαν στην Τουρκία τους αντιπολιτευόμενους. Στην Δανία μήνυση για κατασκοπία υποβλήθηκε κατά τριών ατόμω...



Μήνυση σε όσους κατήγγειλαν στην Τουρκία τους αντιπολιτευόμενους.
Στην Δανία μήνυση για κατασκοπία υποβλήθηκε κατά τριών ατόμων  που κατήγγειλαν αυτού που στην
Δανία ήταν κατά του ΑΚΡ.
Οι προσπάθειες για φακέλωμα και κάρφωμα των Τούρκων πολιτών που ζούνε στην Ευρώπη, βρίσκονται αντιμέτωπες με δικαστικά εμπόδια.
Η μεγάλης κυκλοφορίας δανική εφημερίδα Berlingske, γράφει πως ασκήθηκαν διώξεις σε 3 άτομα τα οποία κατήγγειλαν Τούρκους πολίτες.
Πέρσι στην Δανία μεγάλες συζητήσεις και αντιδράσει προκλήθηκαν όταν αποκαλύφθηκε πως οπαδοί του ΑΚΡ φακέλωναν και ενημέρωναν  την Τουρκία για άτομα που πίστευαν πως ήταν του Γκιουλεν ή απλά ήταν αντιπολιτευόμενοι στο ΑΚΡ.
Κάποιοι βουλευτές έθεσαν το θέμα στην βουλή και ζήτησαν απ΄τον υπουργό Δικαιοσύνης Πάπε Πόλσεν να κάνει δηλώσεις.
Σύμφωνα με το κείμενο του Μουράτ Κουσεϊρί από την εφ. Εβρενσέλ, ο Πόλσεν απαντώντας στην ερώτηση των βουλευτών, ανέφερε πως έχει ασκηθεί δίωξη για ¨ελαφρά κατασκοπία¨ σε τρία άτομα, καθώς διαπιστώθηκε πως κατήγγειλαν στην Τουρκία άτομα μεταξύ των οποίων  τον βουλευτή των Σοσιαλδημοκρατών Λαρς Ασλάν Ρασμούσεν,  την πρώην βουλευτή του Λαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος Οζλέμ Τσεκίτς και τον Μουσταφά Γκεζέν-πρόεδρο του Φόρουμ Διάλογος.

Αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 6 ετών

…………….

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ

Επίσης στην Σουηδία η εισαγγελία άρχισε έρευνα μετά από ισχυρισμούς πως φίλοι του ΑΚΡ και ιμάμηδες υπαγόμενοι στην Διεύθυνση Θρησκευμάτων της Τουρκίας, φακέλωσαν και ενημέρωσαν την τουρκική κυβέρνηση  σχετικά με τους ανθρώπους του Γκιουλέν και τους αντιπολιτευόμενους.

https://www.artigercek.com/muhalifleri-ihbar-eden-kisilere-dava

 Σχ: Στην ελληνική Θράκη φυσικά πάντα όλα βαίνουν καλώς… 
 Άλλωστε οι εκατοντάδες πράκτορες που έχει η Τουρκία εκεί προφανώς και σέβονται τους ελληνικούς νόμους….



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"