GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τι γραμμάτια ξεπληρώνει ο Τσίπρας Σε Παπαδημητρίου και Αντωνοπούλου για το Levy Institute;

Με την αποπομπή της κας Αντωνοπούλου δεν έχει κλείσει οριστικά το θέμα καθώς συμμέτοχος στο επίδομα ενοικίου ήταν και ο σύζυγός ...




Με την αποπομπή της κας Αντωνοπούλου δεν έχει κλείσει οριστικά το θέμα καθώς συμμέτοχος στο επίδομα ενοικίου ήταν και ο σύζυγός της ο κ. Παπαδημητρίου (υπουργός Οικονομίας).
Βέβαια όπως λένε οι κακές γλώσσες ο κ. Τσίπρας έχει μια δυσκολία να απομακρύνει τον
κ. Παπαδημητρίου από το υπουργείο, όχι μόνο γιατί θα ανοίξει τους ασκούς του ανασχηματισμού και θα πρέπει να δυσαρεστήσει πολλούς που θα θελήσουν να υπουργοποιηθούν αλλά και γιατί ο κ. Παπαδημητρίου ήταν αυτό που είχε οργανώσει τη μεγαλοπρεπή διάλεξη του κ. Τσίπρα στο Levy Economics Institute το 2013 ανοίγοντας έτσι τις επαφές του με το εβραιοαμερικανικό λόμπι.
Αυτά δεν ξεχνιόνται εύκολα εξού και η υπουργοποίηση του ζεύγους παρότι ο κ. Παπαδημητρίου ήταν θιασώτης της επιστροφής στη δραχμή.
Πλούσιο είναι και το παρασκήνιο που οδήγησε στην αποπομπή της κ. Αντωνοπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, με την κυκλοφορία του σχετικού δημοσιεύματος στο Μέγαρο Μαξίμου σήμανε συναγερμός.
Το πρώτο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού προς την αναπληρώτρια υπουργό φέρεται να έγινε το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου νε εκφραστεί η δυσαρέσκεια του κ. Τσίπρα και να δοθούν οι όποιες εξηγήσεις από την κ. Αντωνοπούλου.

Την Δευτέρα, φαίνεται να έγινε ένα δεύτερο τηλεφώνημα, μετά τη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού, όπου διαπιστώθηκε και ο «χωρισμός».
Σε μια προσπάθεια να ανατραπεί το πολύ κακό κλίμα, η κυβέρνηση έσπευσε να δηλώσει ότι θα καταργήσει τη σχετική διάταξη που προβλέπει το επίδομα που ελάβε η κ. Αντωνοπούλου.
Διάταξη που η ίδια η κυβέρνηση είχε ψηφίσει στο πλαίσιο της ψήφισης του τρίτου μνημονίου.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


crashonline.gr