GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Εφτασε η ωρα»….

Έλεγε ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος της καρδιάς μας Χριστόδουλος πως η Μακεδονία θα είναι η αφορμή.  Αυτό έχει χαραχτεί βαθιά μέσ...




Έλεγε ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος της καρδιάς μας Χριστόδουλος πως η Μακεδονία θα είναι η αφορμή. 
Αυτό έχει χαραχτεί βαθιά μέσα μου και πιστεύω και προσωπικά ο ίδιος, πως αυτή η Κυριακή στις
04 Φεβρουαρίου, θα είναι η απόδειξη πως οι Έλληνες ύψωσαν Ανάστημα.
Θα είναι η αφορμή το Συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας να προχωρήσει πολύ βαθύτερα.
Να θυμάστε πως αυτή η Κυριακή που θα είναι μεγαλειώδης, δεν θα είναι τίποτα μπροστά σ αυτά που θα ακολουθήσουν.
Για εμένα το 1 εκατομμύριο Έλληνες και Ελληνίδες είναι εφικτό να μαζευτούμε στο Σύνταγμα, αλλά είμαι απολύτως βέβαιος πως αν την Κυριακή ξεπεράσουμε τον αριθμό αυτό, έχουμε την δύναμη να φτάσουμε και τα 2 εκατομμύρια Ελληνικού Κυρίαρχου Λαού, τότε ναι ξεκινάει η Ανατροπή όλου του σάπιου πολιτικού συστήματος.
Αυτή την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου έχουμε ραντεβού με το Μέλλον μας – με την Ιστορία μας.

Δεν πρέπει να λείψει κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα.

Η καρδιά της Ελλάδας που πληγώθηκε εδώ και οκτώ χρόνια χτυπά στο Σύνταγμα.

Δεν είναι σήμερα το θέμα της Ελληνικής μας Μακεδονίας αποκομμένο από την φτώχια που επικρατεί στην χώρα μας και το γενικό ξεπούλημα.
Η πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ και η κατάντια της τελευταίας τριετίας με το Σταλινικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, οδήγησαν στην πλήρη θανάτωση την πλειοψηφία του λαού και σήμερα μέσα στα «φασιστικά χρόνια» Αλέξη Πάνου, ζήσαμε το Εθνικό ξεπούλημα σε επίσημη Θρησκεία, σε ήθη και παραδόσεις, με Θράκη και τώρα με την Μακεδονία.

Η αγανάκτηση του κόσμου οδηγεί το Συλλαλητήριο αυτό να γίνει η αφορμή – η Λαοθάλασσα που γεννιέται να παρασύρει ότι λέρωσε και αμαύρωσε την Πατρίδα μας.
Ότι πρόσβαλλε και ότι κατέστρεψε.
Νέοι χωρίς ψωμί, χωρίς παιδεία και χωρίς ελευθερία.
Γηρατειά στα πρόθυρα του θανάτου, αυτοκτονίες πολλών χιλιάδων Ελλήνων που έφτασαν στο τέλμα.
Νέα ολοκληρωτική μετανάστευση Επιστημόνων και όχι μόνο, προς εύρεση εργασίας και μιας καλύτερης τύχης. Υπογεννητικότητα που σε λίγα χρόνια θα οδηγήσει την χώρα να έχει τους μισούς Έλληνες από τώρα.
Μισθοί πείνας – Ανεργία. Απογοήτευση – θλίψη.

Όλα αυτά μέσα σε αυτά τα χρόνια της πολιτικής προδοσίας. Το ένα πίσω από το άλλο και σήμερα μετά τα πολυνομοσχέδια της ντροπής, τα μνημόνια της υποδούλωσης, μετά και την πρώτη κατοικία των φτωχών Ελλήνων που δόθηκε «θυσία» στον βωμό της καρέκλας, έφτασε η ώρα της μέγιστης όλων πολιτικής προδοσίας, αυτή της διαπραγμάτευσης του ονόματος των Σκοπίων και της προσπάθειας των «δοτών» ξεπουλήματος μέρος της Ελλάδας με την Μακεδονία μας.

Ένα μήνυμα από εμένα στην κυβέρνηση, αλλά και στην αντιπολίτευση (όλων όσων στηρίζουν να δοθεί ο όρος – όνομα Μακεδονία).
Δημόσια ώστε να το καταλάβουν καλά….

«ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ»….

Η προδοσία που ετοιμάζετε με τα δεκανίκια σας μέσα από την αντιπολίτευση δεν θα περάσει.
Θα δείτε αυτή την Κυριακή τον λαό όπως δεν τον είδατε ποτέ. Και να είστε βέβαιοι, κάτι «Ντόρες» και κάτι «Ποτάμια» που στηρίζουν την προδοσία της Ελλάδας, πως ο λαός δεν ξεχνά τι ρόλο παίξατε και τι ρόλο παίζετε και τώρα.
Τα επίπλαστα του κυρίου Μητσοτάκη που «φοβήθηκε» με το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και έκανε πως μαζεύτηκε, δεν τα τρώει πια ο Ελληνικός λαός.
Διώξε την αδελφή σου από τη Νέα Δημοκρατία για τις προκλητικές της δηλώσεις που στηρίζουν την προδοσία την οποία ετοιμάζει η «ψευτοκυβέρνηση» που έκανε το Όχι Ναι χωρίς λαϊκή εντολή και μετά το ξανασυζητάμε να σε πιστέψουμε ως «πατριώτη».
Όσο για Δημοκρατική Συμπαράταξη μόνο ντροπή μπορεί κανείς να νιώσει βλέποντας τους απογόνους μεγάλων Ελλήνων ανδρών που έδωσαν μάχες για την Μακεδονία, σήμερα εύκολα να την πουλούν για μια θέση «υπό προστασία και εξασφάλιση» των κέντρων που εξυπηρετούν.

Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Ελληνικός λαός.
Σιωπή και περισυλλογή!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

sfairika.gr