GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

O καταζητούμενος από την Interpol για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ γίνεται «βουλευτής» στο ψευδοκράτος!

Μετά τις "εκλογές", η ψευδοβουλή των κατεχομένων θα φιλοξενεί πλέον στα έδρανά της έναν εκ των 11 καταζητούμενων για τη...



Μετά τις "εκλογές", η ψευδοβουλή των κατεχομένων θα φιλοξενεί πλέον στα έδρανά της έναν εκ των 11 καταζητούμενων για την άνανδρη δολοφονία του
Τάσου Ισαάκ το καλοκαίρι του 1996, ακολουθούμενη από αυτή του Σολωμού Σολωμού.
Ο λόγος για τον Πρόεδρο του Κόμματος της Αναγέννησης (κόμμα των εποίκων), Ερχάν Αρικλί, ο οποίος εκτός των κυπριακών Αρχών, καταζητείται και από την Ιντερπόλ.
Ο Αρικλί ο οποίος εξελέγη στην Αμμόχωστο και είναι ανάμεσα στους 21 νέους "βουλευτές" του ψευδοκράτους που αναδείχθηκαν από τις "εκλογές" της περασμένης Κυριακής, έχει αφήσει εδώ και χρόνια εποχή για τους εμπρηστικούς του λόγους καθώς και για την εθνικιστική "ακτιβιστική" του δράση.
Παρότι έχουν εκδοθεί 11 εντάλματα σύλληψης για τους δολοφόνους των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού το τραγικό καλοκαίρι του 1996, άπαντες κυκλοφορούν ανεμπόδιστα ελεύθεροι, καθώς φυσικά η Τουρκία, αλλά και κάποια κράτη "δορυφόροι" της, αρνούνται να προβούν σε εκτέλεση των ενταλμάτων.
Μάλιστα, ενδεικτικό είναι το περιστατικό όταν το 2012 ο Αρικλί συνελήφθη στο Κιργιστάν, με την Κύπρο να ζητά την άμεση έκδοσή του ώστε να προσαχθεί σε δίκη, εντούτοις, μετά από λίγο αφέθη ελεύθερος να επιστρέψει στην Τουρκία και από εκεί ξανά στα κατεχόμενα της Κύπρου.
Ο Αρικλί κατάγεται από το Ardahan της βορειοδυτικής Τουρκίας και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Κερύνειας το 1997.










pronews.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"