GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι μάσκες πέφτουν! Πράσινο φως για ανατρεπτικές επιχειρήσεις – Ν. Τραμπ και Νετανιάχου στηρίζουν τους Ιρανούς διαδηλωτές – Ολοι ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα

Όπως όλα δείχνουν ΗΠΑ και Ισραήλ ετοιμάζονται να χτυπήσουν το Ιράν το επόμενο χρονικό διάστημα. Η  στήριξη  δε των Ν. Τραμπ κ...



Όπως όλα δείχνουν ΗΠΑ και Ισραήλ ετοιμάζονται να χτυπήσουν το Ιράν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Η στήριξη δε των Ν. Τραμπ και Νετανιάχου προς στους Ιρανούς διαδηλωτές έχει ήδη γίνει ξεκάθαρη.
Ετσι λοιπόν, τη στήριξή του στον ιρανικό λαό και στις
αντικυβερνητικές διαδηλώσεις εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, σε μήνυμά του στο Twitter.
«Σεβασμός για το λαό του Ιράν που προσπαθεί να διώξει την διεφθαρμένη κυβέρνησή του.



Θα έχετε μεγάλη υποστήριξη από τις ΗΠΑ την δεδομένη στιγμή», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αμερικανός πρόεδρος
Σε χθεσινή ανάρτησή του ο Τραμπ αναφέρθηκε στο θέμα του Ιράν και στις διαδηλώσεις χαρακτηρίζοντας μάλιστα την ιρανική κυβέρνηση «κτηνώδη» και «διεφθαρμένη».
«Ο λαός του Ιράν επιτέλους αντιδρά στο κτηνώδες και διεφθαρμένο καθεστώς του Ιράν.
Oλα τα χρήματα που τόσο ανόητα τους έδωσε ο πρόεδρος Ομπάμα πήγαν στην τρομοκρατία και στις τσέπες τους.
Ο λαός έχει ελάχιστο φαγητό, υψηλό πληθωρισμό και καθόλου ανθρώπινα δικαιώματα.
Οι ΗΠΑ παρακολουθούν», έγραψε.
Υπενθυμίζεται ότι και τη Δευτέρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ παρενέβη στην κρίση που έχει ξεσπάσει στο Ιράν, προτρέποντας σε αλλαγή καθεστώτος.
«Το Ιράν αποτυγχάνει σε όλα τα επίπεδα, παρά την πολύ κακή συμφωνία που πέρασε με την κυβέρνηση Ομπάμα», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.
«Ο σπουδαίος ιρανικός λαός καταπιέζεται εδώ και χρόνια.
Πεινάει για τροφή και ελευθερία.
Ο πλούτος του Ιράν έχει κατασχεθεί, όπως και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ», πρόσθεσε.



Ξεκάθαρη δήλωση, με τις ΗΠΑ να ετοιμάζουν κάτι μεγάλο το επερχόμρνο διάστημα!

Την ίδια στιγμή, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ εξέφρασε την υποστήριξή του στους Ιρανούς διαδηλωτές σε ένα βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οι πολίτες του Ιράν έρχονται αντιμέτωποι με ένα διεφθαρμένος καθεστώς, το οποίο χρηματοδοτεί τρομοκρατικές οργανώσεις στο εξωτερικό. Γενναίοι Ιρανοί ξχύνονται στους δρόμους. Επιδιώκουν την ελευθερία. Αναζητούν την δικαιοσύνη.
Επιδιώκουν τις βασικές ελευθερίες που τους έχουν αρνηθεί εδώ και δεκαετίες», πρόσθεσε.  
Την ίδια στιγμή, αμερικανικά επίσημα στοιχεία και δηλώσεις, τελείως άγνωστα στην Ελλάδα, παρατάσσει το κατωτέρω άρθρο που προβάλλει το αμερικανικό οικονομικό πρακτορείου Zero Hedge.

Το άρθρο αποκωδικοποιεί τα γεγονότα στο Ιράν και όσων προδιαγράφονται ως συνέχεια στον ορίζοντα της Ουκρανίας ή της Β. Βορέας, μετά… τις ευχές για ένα χρόνο ειρήνης και ευημερίας στον κόσμο.

Σύμφωνα με το Zero Hedge, πριν δυο εβδομάδες, ένα υπόμνημα που διέρρευσε από τους κόλπους της κυβέρνησης Τραμπ αποκάλυπτε πως ο νεόφυτος στον ανθώνα της Ουάσιγκτον Υπουργός των Εξωτερικών Ρεξ Τίλλερσον δεχόταν καθοδήγηση για το πως η αυτοκρατορία χρησιμοποιεί τα ανθρώπινα δικαιώματα σαν πρόσχημα για να επιτεθεί η να υποσκάψει απείθαρχες κυβερνήσεις. Δημοσίευμα στο «Politico» ανέφερε:
Το υπόμνημα της 17 Μαΐου έχει τα χαρακτηριστικά βοηθήματος ταχείας εκμάθησης για έναν επιχειρηματία που γίνεται διπλωμάτης και το συμπέρασμα του προσφέρει μιαν ωμά ρεαλιστικήν εικόνα: ότι οι ΗΠΑ πρέπει να χρησιμοποιούν τα ανθρώπινα δικαιώματα ως ρόπαλο εναντίον των ανταγωνιστών τους, ενώ θα κλείνουν τα μάτια για συμμαχικά καταπιεστικά καθεστώτα, όπως οι Φιλιππίνες, η Σαουδική Αραβία και η Αίγυπτος.

«Τους συμμάχους μεταχειριζόμαστε διαφορετικά –και καλύτερα- από τους αντιπάλους. Αλλιώς θα μείνουμε με περισσότερους αντιπάλους και λιγότερους συμμάχους,» εξηγεί το υπόμνημα, που έγραψε ο σημαντικής επιρροής πολιτικός βοηθός του Τίλλερσον, Μπράϊαν Χουκ.
Με αυτό που θα μπορούσε να είναι εύρημα συγχρονισμού σε κωμική παράσταση, αν δεν ήταν λόγος μεγάλης ανησυχίας, στο Ιράν ξέσπασαν ταραχές που συνεχίζονται επί ημέρες και η Δυτική Αυτοκρατορία ξαφνικά εκφράζει βαθιά δικομματική αγωνία για τα ανθρώπινα δικαιώματα αυτών των διαδηλωτών.

pentapostagma.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"