GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σοκ σε ΝΤΠ – Αναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ο Ν.Τραμπ και μίλησε για τον Ιησού Χριστό: «O καθένας μας είναι παιδί του Θεού» – Δείτε Βίντεο

Στην ετήσια εκδήλωση του φωτισμού του εθνικού χριστουγεννιάτικου δέντρου στο εθνικό πάρκο απέναντι από τον Λευκό Οίκο ο Πρόεδρος ...



Στην ετήσια εκδήλωση του φωτισμού του εθνικού χριστουγεννιάτικου δέντρου στο εθνικό πάρκο απέναντι από τον Λευκό Οίκο ο Πρόεδρος Τραμπ  δήλωσε ότι η εορτή αυτή  θυμίζει σε
όλους τους Αμερικανούς ότι «ο καθένας μας είναι παιδί του Θεού».
«Όποιες και αν είναι οι πεποιθήσεις μας, γνωρίζουμε ότι η γέννηση του Ιησού Χριστού και η ιστορία αυτού του απίστευτου γεγονότος άλλαξε για πάντα την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας», δήλωσε ο Τραμπ  σε ένα πλήθος κατά μήκος του Εθνικού πάρκου  κοντά στον Λευκό Οίκο.





«Κάθε ένας από εμάς είναι παιδί του Θεού.
Αυτή είναι η πραγματική πηγή της χαράς αυτή την εορτή του έτους.
Αυτό κάνει τα Χριστούγεννα χαρούμενα», κατέληξε ο ίδιος.

Για να ευχαριστήσει το ακροατήριο, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε:

«Τώρα ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι μεγάλη μου τιμή να επιδιώξω να δηλώσω επίσημα επιτέλους στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο πολύ Καλά Χριστούγεννα».

Τα φώτα άναψε ο ίδιος μαζί  με  την πρώτη κυρία Μελάνια  Τραμπ φωτίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο, διακοσμημένο με μπλε και κίτρινα φώτα.

Το μουσικό πρόγραμμα περιελάμβανε τα συγκροτήματα  beach boys που τραγουδούσαν «Little Saint Nick» και οι Texas Tenors τραγουδούσαν το  «O Holy Night».

Οι δηλώσεις του Τραμπ «κάρφωναν» σαφώς τον προκάτοχο του Μ.Ομπάμα και την σχέση του με την χριστιανική θρησκεία με την οποία η επαφή του ήταν σχεδόν μηδαμινή.

Την τελευταία αντίστοιχη εορτή στο Λευκό Οίκο το ζεύγος Ομπάμα είχε επιλέξει να υποδεχθεί  οικογένειες στρατιωτικών, αποκαλύπτοντας παράλληλα τον εντυπωσιακό στολισμό, με τις φωτογραφίες από την προεδρική κατοικία να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Το  θέμα τότε δεν ήταν η γέννηση του θεανθρώπου και τα μηνύματα που εκπέμπει αυτή σε όλο τον πλανήτη…αλλά  «το δώρο των Χριστουγέννων» και είχε επιλεχθεί να αναδείξει τη χαρά του να δίνεις και να παίρνεις αλλά και το πόσο αποτελούν «δώρα» οι φίλοι, η οικογένεια, η εκπαίδευση και η καλή υγεία.

Η νέα τάξη πραγμάτων δεν αποδέχεται τέτοιου είδους εορτές του χριστιανισμού τον οποίο έχει σαφέστατα  στο στόχαστρο της ανίερης μανίας της.

Αυτό το βλέπουμε παντού , και ειδικά τώρα στην Ιερουσαλήμ  η οποία μετά τα τελευταία γεγονότα και την εξέγερση των μουσουλμάνων αμφιβάλουμε να θα περάσει «ήσυχη » περίοδο αυτές τις Άγιες ημέρες.  

Υπενθυμίζουμε ότι στην Βόρεια Αμερική έχει  επιβληθεί εδώ και αρκετά χρόνια  στις ευχετήριες κάρτες που αποστέλλονταν μεταξύ των πολιτών αυτές τις άγιες ημέρες , όχι το παραδοσιακό « καλά Χριστούγεννα» αλλά το « καλές ευχές»,  που ήταν πολιτικά ορθότερο για «κάποιους»,  για να μην θιγούν ¨λέει» άλλες Θρησκείες λες και όταν γιορτάζουν οι » άλλες» θρησκείες κάνουν τέτοιες  «εκπτώσεις» .








www.pentapostagma.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"