GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μόνο το Εθνικό Κράτος μπορεί να προστατεύσει τους Έλληνες

Ουδείς Έλληνας πολίτης μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε στην πατρίδα μας μετά το 2010. Βέβαια κάποιοι γνώριζαν πολύ καλά τ...



Ουδείς Έλληνας πολίτης μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε στην πατρίδα μας μετά το 2010.
Βέβαια κάποιοι γνώριζαν πολύ καλά τον επερχόμενο Αρμαγεδώνα και αυτοί ήταν το
πολιτικό κατεστημένο, που σήμερα προσδιορίζεται ως «Δημοκρατικό-Συνταγματικό τόξο».
Η μέχρι τώρα διαγωγή τους μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ούτε Δημοκρατικό αλλά ούτε και Συνταγματικό τόξο είναι.
Με απλά λόγια είναι μία κλειστή κάστα καλά αμειβομένων, η οποία ως μόνη φροντίδα έχει την εξυπηρέτηση των δικών της αλλά και ξένων οικονομικών συμφερόντων.
Ο επερχόμενος χειμώνας προοιωνίζεται ως ένας από τους δυσκολότερους για την ελληνική κοινωνία.
Η νέα φοροκαταιγίδα, αλλά και οι επερχόμενες περικοπές σε συντάξεις και μισθούς από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, δημιουργούν μία κατάσταση ζοφερή για τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα των Ελλήνων πολιτών.
Η εξαντλητική υπαγωγή της Ελλάδος στη μέγγενη των διεθνών τοκογλύφων, εξακολουθεί να την κρατά έρμαιο των μεγάλων χρηματιστηριακών παιγνιδιών, που σκοπό έχουν την απόκτηση ολόκληρης της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων αντί πινακίου φακής.
Το πολιτικό κατεστημένο σε συνεργασία με το μεγάλο διαπλεκόμενο εγχώριο κεφάλαιο άφησαν απροστάτευτη την πατρίδα, απέναντι στην παγκοσμιοποίηση.
Η χώρα μας δέχεται συνεχώς κτυπήματα στα οποία δυστυχώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.
Από τη μία πλευρά οι κερδοσκοπικές αθλιότητες των οικονομικών ντίλερ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και από την άλλη οι ορδές των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλίσει τη χώρα, αλλά και οι κάθε λογής κακοποιοί έχουν γίνει μάστιγα για τους πολίτες.
Όλοι αυτοί λειτουργούν με τη σιωπηλή συγκατάθεση των εγχωρίων τοποτηρητών της ξενοκρατίας και ενεργούν για τη λεηλασία της χώρας.
Οι μεγάλοι οικονομικοί κολοσσοί που ελέγχουν ουσιαστικά την οικονομία και το εμπόριο, δίνουν τη χαριστική βολή.
Κανείς σήμερα δεν αμφισβητεί ότι φτάσαμε σε αυτή την οικονομική εξαθλίωση από την ημέρα που εγκαταλείψαμε το εθνικό μας νόμισμα, και μάλιστα με παραποιημένα οικονομικά στοιχεία όπως απεδείχθη εκ των υστέρων.
Όλα αυτά βέβαια προς χάριν της εντάξεως μας στην Οικονομική Νομισματική Ένωση, προς δόξα του κλεφτοΠΑΣΟΚ και του αλήστου μνήμης Σημίτη, τον οποίο κάποια κέντρα  θέλουν να επαναφέρουν.
Αυτό που παρουσίασε ως εθνική επιτυχία απεδείχθη ένας τραγικός εφιάλτης τα αποτελέσματα του οποίου υφίστανται όλοι οι Έλληνες.
Η εθνική καταστροφή ολοκληρώθηκε με την αποβιομηχάνιση της χώρας.
Στερηθήκαμε τη δευτερογενή παραγωγική βιοτεχνία μεταποιήσεως, καθώς καθημερινά κλείνουν και μεταφέρονται σε τρίτες χώρες, αφού το ανθελληνικό κράτος εξακολουθεί να υιοθετεί σε βάρος τους σκληρότατα φορολογικά μέτρα με αποτέλεσμα, όλα τα προς κατανάλωση προϊόντα να εισάγονται από το εξωτερικό.
Το γεγονός ότι η ανεργία βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη ενώ στη χώρα μας βρίσκονται τουλάχιστον 3εκ. λαθρομετανάστες και ξένοι εργάτες, μηνιαίως εξάγουν προς τρίτες χώρες δις ευρώ, αντί να κυκλοφορούν από τους Έλληνες στην εγχώρια αγορά.
Το γεγονός αυτό ουδένα απασχολεί από αυτούς που κρατούν τις τύχες του λαού στα χέρια τους.
Στην πατρίδα μας δραστηριοποιούνται πολλές πολυεθνικές εταιρείες πολυεμπορίου ενώ το παραεμπόριο λειτουργεί ανεξέλεγκτα. Μία σχεδόν αυτάρκης σε γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή χώρα, σήμερα αναγκάζεται ακόμη και λαχανικά να εισάγει, γιατί η ξενοκρατία έχει επιβάλλει την απαξίωση όλων των Ελληνικών προϊόντων.
Επομένως αυτή η απαξίωση είναι αδύνατον να φέρει την ανάπτυξη, που ονειρεύονται κάτι αριστερο-νεοφιλελεύθεροι της πλάκας.
Στην Ελλάδα όπως την κατάντησε η κλίκα του πολιτικού κατεστημένου μία μόνο τάξη ευδοκιμεί αυτή των νεόπτωχων.
Στην τάξη αυτή ανήκουν όσοι έχασαν την εργασία τους, αλλά και αυτοί που πετσοκόβονται τα μηνιαία εισοδήματα τους και βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαθλίωσης. Αυτοί είναι οι τρόφιμοι των φιλόπτωχων οργανώσεων. Ευτελίζουν τον εαυτό τους για ένα πιάτο φαγητό προκειμένου να επιβιώσουν.
Όμως δεν συμβαίνουν μόνο αυτά σε αυτή την πατρίδα.
Οτιδήποτε εθνικό αποκαθηλώνεται ενώ από την άλλη πλευρά αριστεροί νεοταξίτες και φιλελεύθεροι, μιλούν και κόπτονται μόνο για τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών.
Αυτών δηλαδή που ουσιαστικά διέλυσαν την πατρίδα και χρησιμοποιούνται ως μοχλός για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική αλλοίωση όχι μόνο της Ελλάδος, αλλά και της Ευρώπης γενικότερα στην οποία ανήκουμε και εμείς. Έφτασε πιστεύουμε η ώρα να συνέλθουν οι Έλληνες από το σοκ και το δέος που μας έφεραν οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί.
Μόνο με εθνική ομοψυχία θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε από την τραγική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας. Μόνο κάτω από την προστατευτική ομπρέλα που προσφέρει το  Εθνικό Κράτος θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τους πάσης φύσεως λάτρεις της παγκοσμιοποίησης, που μέσω των τεχνοκρατών μας έχουν υποδουλώσει. Αλλά επίσης και τους εθνομηδενιστές που υπηρετούν τα μεγάλα τοκογλυφικά τραστ.
Αρκετά οι Έλληνες έχουν ταλαιπωρηθεί με τις διάφορες πολιτικές ταμπέλες του δεξιού, αριστερού κλπ.
Η Ελλάδα θα ορθοποδήσει μόνο με ενωμένους όλους τους Έλληνες σε συνεργασία και με την υψηλή εποπτεία του Εθνικού Κράτους.
Ας το αναζητήσουμε λοιπόν… το έχουμε γράψει πολλές φορές.

Νίκος Παπαγεωργίου




ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"