GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

EKTAKTO - ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ… ΟΡΓΑΝΑ! –Καίγεται τουρκικό στρατόπεδο στα σύνορα με τη Συρία – Τινάχτηκε στον αέρα οπλοστάσιο

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε την Πέμπτη σε στρατιωτική ζώνη στην τουρκική επαρχία Κιλίς στα σύνορα με τη Συρία, ενώ ακούστηκαν εκρήξεις από μι...


Μεγάλη φωτιά ξέσπασε την Πέμπτη σε στρατιωτική ζώνη στην τουρκική επαρχία Κιλίς στα σύνορα με τη Συρία, ενώ ακούστηκαν εκρήξεις από μια αποθήκη οπλισμού που βρίσκεται εκεί, σύμφωνα με το
κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Στην περιοχή, βρίσκονται πυροσβέστες, προκειμένου να ελέγξουν την φωτιά, ενώ η κίνηση τον οχημάτων στην εθνική οδό που περνάει από την περιοχή, έχει απαγορευτεί.

Δεν υπάρχουν άμεσες αναφορές για τραυματίες, ενώ δεν έχει γνωστοποιηθεί η αιτία που προκάλεσε τη φωτιά.

Τηλεοπτικά πλάνα έδειχναν μία στήλη μαύρου καπνού να υψώνεται στον ουρανό.

Σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF, η βάση που καίγεται είναι τουρκικών δυνάμεων που συμμετείχαν στην επιχείριση «Ασπίδα του Ευφράτη», δηλαδή στην τουρκική εισβολή στη Συρία.

Δέκα Τούρκοι στρατιώτες νοσηλεύονται με αναπνευστικά προβλήματα, επειδή ανέπνευσαν «δηλητηριώδη αέρια», ενώ η φωτιά είναι δύσκολο να κατασβεστεί εξαιτίας των ισχυρών ανέμων στην περιοχή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στρατόπεδο υπήρχαν πολλά κοντέινερ.

Ισχυρισμοί που δεν μπορούν να επαληθευτούν μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, αναφέρουν ότι για τη φωτιά ευθύνονται Κούρδοι αντάρτες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK).

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"