GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τραμπ - Πούτιν: Ούτε η Μελάνια δεν μπόρεσε να τους διακόψει - Μίλαγαν επί 2,5 ώρες... αντί για 30 λεπτά (φωτό)

Η Πρώτη Κυρία, αφού κατάφερε να βγει από το ξενοδοχείο, όπου είχε εγκλωβιστεί λόγω διαδηλώσεων στο Αμβούργο, άσκησε και χρέη ...γραμμ...


Η Πρώτη Κυρία, αφού κατάφερε να βγει από το ξενοδοχείο, όπου είχε εγκλωβιστεί λόγω διαδηλώσεων στο Αμβούργο, άσκησε και χρέη ...γραμματέως .
Σύμφωνα με τον Υπουργό Εξωτερικών των
ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον, η Μελάνια Τραμπ είναι αυτή που επιχείρησε να δώσει τέλος στην εκτός προγράμματος, μακρά συνάντηση του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρώσο ομόλογο του, Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Στάλθηκε η Πρώτη Κυρία στο χώρο της συνάντησης του Αμερικανού Προέδρου με τον Ρώσο Βλάντιμιρ Πούτιν για να προσπαθήσει να τους πει στους δύο ηγέτες να ...τελειώνουν, αφού η προγραμματισμένη για 30 λεπτά συνάντησή τους είχε ξεπεράσει τη μία ώρα ήδη» είπε ο Τίλερσον.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Washington Post, η προσπάθειά της στέφθηκε από παταγώδη αποτυχία, καθώς η συνάντηση συνεχίστηκε για τουλάχιστον μιάμιση ώρα από τη στιγμή που οι Αμερικανοί αξιωματούχοι έστειλαν την πρώτη Κυρία μέσα στην αίθουσα, πρόσθεσε ο Τίλερσον.

Οι Τραμπ και Πούτιν συναντήθηκαν για πρώτη φορά την Παρασκευή στο περιθώριο της Συνόδου των G20 στο Αμβούργο. Αυτή η συνάντηση υποτίθεται ότι θα διαρκούσε 30 λεπτά.

Ωστόσο, κράτησε 2 ώρες και 16 ολόκληρα λεπτά.



 ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


pronews.gr