GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Έχουν θράσσος: Παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία με δωρεά των “Γκρίζων Λύκων” υπέρ του DEB/ΚΙΕΦ - Συνελήφθη επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής που μοίραζε σταυρωμένα ψηφοδέλτια

Με απίστευτα προκλητικές πρακτικές Τουρκίας τα μέλη του μειονοτικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης & Φιλίας (ΚΙΕΦ/DEB) προσπάθησαν να επηρρε...

Με απίστευτα προκλητικές πρακτικές Τουρκίας τα μέλη του μειονοτικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης & Φιλίας (ΚΙΕΦ/DEB) προσπάθησαν να επηρρεάσουν τους ψηφοφόρους

Έξω από το εκλογικό κέντρο της ορεινής Μυρτίσκης συνελήφθη υποψήφιος ευρωβουλευτής του μειονοτικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης & Φιλίας (ΚΙΕΦ/DEB).

Αιτία στάθηκε τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια τα οποία μοίραζε στους ψηφοφόρους που προσέγγιζαν το εκλογικό τμήμα με σκοπό να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το πόσα ψηφοδέλτια πρόλαβε να μοιράσει μέχρι να συλληφθεί από τις αρχές.

Πίεση, σταυρωμένα ψηφοδέλτια, εκλογικοί αντιπρόσωποι σε κάθε εκλογικό κέντρο όπου ψηφίζει μειονότητα στη Ροδόπη, υποψήφιοι που «μετρούν κεφάλια» κι άλλοι τρόποι, συνθέτουν την «ατζέντα» του DEB, στην προσπάθεια να περιορίσει την ελεύθερη βούληση των μουσουλμάνων, που ενδεχομένως να θέλουν να εκφραστούν, ψηφίζοντας κάποιο άλλο κόμμα, το οποίο μάλιστα να έχει πιθανότητες να εκλέξει ευρωβουλευτή, αναφέρει το τοπικό Μέσο xronos.gr.

Δωρεά ανήμερα της ψηφοφορίας

Την ίδια στιγμή ένα άλλο περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη Θράκη. Σε δωρεά οργάνωσης των “Γκρίζων Λύκων” από την Ολλανδία 130 ηλεκτρικών οχημάτων και αναπηρικών αμαξιδίων, ο μειονοτικός δήμαρχος Αρριανών Ερδέμ Χουσεΐν πραγματοποιεί φιέστα στο χωριό Φιλλύρα. Αυτό αναφέρει στο ρεπορτάζ του komotinipress.gr ο Νίκος Αβανίτης που γνωρίζει άριστα τις κινήσεις του τουρκικού παρακράτους στην περιοχή και τις αναδεικνύει. Μάλιστα ο Νίκος Αρβανίτης θέτει μια σειρά από ερωτήματα, για την αδράνεια της Κυβέρνησης και των κρατικών υπηρεσιών, που παρακολουθούν απαθείς όλη αυτή την προκλητική και ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, από οργανώσεις των Γκρίζων λύκων και του τουρκικού παρακράτους.

Συγκεκριμένα πριν από μία εβδομάδα σχεδόν οι Γκρίζοι Λύκοι MHP Osmangazi σε εκδήλωση που πραγματοποίησαν στα πλαίσια της “Παγκόσμιας Ημέρα Πρωϊνού” μαζί με τον έπαρχο Kaçep Nurgül Yurtsever και τον αλυτρωτικό παρακρατικό “Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης” παρέδωσαν επιταγή για την ενίσχυση παιδιών ΑμεΑ στην … Ελλάδα.

Σήμερα, 8/6/2024,  μαθαίνουμε ότι η ισλαμιστική οργάνωση Τουρκικό Ισλαμικό Πολιτιστικό Ίδρυμα (TIKV) που συνδέεται με Γκρίζους Λύκους στην Ολλανδία και και το Ίδρυμα Umut (UKV) στην Τουρκία, έχουν διοργανώσει φιλανθρωπικό πρόγραμμα για την στήριξη ατόμων ΑμεΑ στην Κομοτηνή στέλνοντας 80 ηλεκτρικά οχήματα και και 50 αναπηρικά αμαξίδια.

Πρόκειται για το έργο “Αφαίρεση Εμποδίων στην Κομοτηνή” με στόχο “να εμπλουτίσει τη ζωή των Τούρκων με αναπηρία πολιτών μας στην Κομοτηνή, να αυξήσει την κοινωνική ευαισθητοποίηση και να υποστηρίξει τη συμμετοχή τους. Το έργο μας στοχεύει στην άρση των εμποδίων στην εκπαίδευση, την επιχειρηματική και κοινωνική ζωή των ατόμων με αναπηρία.” σύμφωνα με την περιγραφή της δράσης.

Η τελετή παράδοσης έγινε σήμερα 9 Ιουνίου 2024, ανήμερα των Ευρωεκλογών, στις στην Φιλλύρα, στο κτήριο του Δημαρχείου.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε καμία αντίδραση αρμοδίων αλλά ούτε και από την αντιπολίτευση του Δημάρχου Αρριανών!

Ο Εγκάθετος Ερδέμ Χουσεΐν και οι παρακρατικοί μέντορές του, προέβησαν σε μία κίνηση έμπρακτης αμφισβήτησης της ελληνικής έννομης τάξης! Οι αρμόδιοι δεν αντιδρούν, το σύστημα σιωπά και ανήμερα των εκλογών , ο Δήμαρχος Αρριανών και το τουρκικό παρακράτος μοιράζει ηλεκτροκίνητα αμαξίδια!!!!

Τα ερωτήματα που αβίαστα προκύπτουν έχουν ως εξής:

1. Υπάρχει τελικά Κράτος Δικαίου ή υπερβάλλει ο Έγκριτος και Μαχητικός Νομικός Δρ. Ηλίας Ηλιακόπουλος;
2. Ο κρατικός μηχανισμός , οι υπηρεσίες εξωτερικού, οι αποδελτιωτές ξένου τύπου είχαν καταγράψει την κίνηση των ισλαμιστικών κύκλων της Ολλανδίας;
3. Πώς μετεφέρθησαν τα αμαξίδια και πώς εκτελωνίσθηκαν;
4. Υπάρχει πρακτικό στον Δήμο Κομοτηνής ή Αρριανών για την συγκεκριμένη δωρεά;
5. Υφίσταται διαδικασία έγκρισης και αποδοχής δωρεάν από τις οικονομικές επιτροπές των Δήμων Κομοτηνής και Αρριανών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (εκ του προχείρου βλ. Ν. 3852/2010, 4182/13 , 4270/2014 (ΦΕΚ 143/Α/2014), 4646/2019 (ΦΕΚ 201/Α/2019), 4557/2018 (ΦΕΚ 139/Α/2018).
6. Με ποιά λογική σήμερα Κυριακή των Ευρωεκλογών ο Εγκάθετος Δήμαρχος Αρριανών πραγματοποιεί τελετή στην Φιλλύρα;
7. Γιατί δεν αντιδρούν οι πολιτικοί φίλοι του, όπως ο Ευρ. Στυλιανίδης ώστε να ματαιωθεί;Περιμένοντας απαντήσεις!


ΠΗΓΗ