GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Λαμία: Εντοπίστηκαν ληγμένες πρώτες ύλες στο εργοστάσιο «Γιαννίτση» που παρασκεύαζε σχολικά γεύματα

Πρώτες εκτιμήσεις της πυροσβεστικής καταλήγουν στο συμπέρασμα προς η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση το...

Πρώτες εκτιμήσεις της πυροσβεστικής καταλήγουν στο συμπέρασμα προς η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του εργοστασίου «Γιαννίτση» στη Λαμία, που έγινε «στάχτη» μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση δηλητηρίασης μαθητών, καθώς βρέθηκαν πρώτες ύλες οι οποίες είχαν λήξει!

Μάλιστα, κάποιες είχαν λήξει για περισσότερο από έναν χρόνο! Κι όλα αυτά, την ώρα που το εν λόγω εργοστάσιο παρασκεύαζε σχολικά γεύματα!

Πρώτες εκτιμήσεις της πυροσβεστικής καταλήγουν στο συμπέρασμα προς η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, σε βίντεο έχουν καταγραφεί κινήσεις υπαλλήλου στον περιβάλλοντα χώρο 40 λεπτά πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Ο υπάλληλος ωστόσο φέρεται να έχει δικαιολογήσει την παρουσία του.

Παράλληλα, ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι ενώ στο εργοστάσιο λειτουργούσε κλειστό κύκλωμα με τρία καταγραφικά εικόνας, τα δύο καταστράφηκαν και το ένα «εξαφανίστηκε» μυστηριωδώς.

«Η πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στις εγκαταστάσεις του ομίλου στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας δεν έχει επηρεάσει την παραγωγική μονάδα που παρήγαγε τα προϊόντα αλλά κατέστρεψε ολοσχερώς τις αποθήκες συντήρησης και κατάψυξης», διευκρίνισε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της απαντώντας στις κατηγορίες ότι η φωτιά εκδηλώθηκε προκειμένου να αποφευχθεί ο έλεγχος στις εγκαταστάσεις από τον ΕΦΕΤ.

πηγη