GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κινέζος υπουργός Άμυνας: “Ο κινεζικός στρατός είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη στον κόσμο μαζί με τον ρωσικό στρατό”.

Όπου και να πάνε οι Ουκρανοί τα F-16 θα τα βομβαρδίσουν στο έδαφος οι Ρώσοι ακυρώνοντας αυτό το όπλο τους-Βαδίζουμε δυστυχώς ολοταχώς προς τ...

Όπου και να πάνε οι Ουκρανοί τα F-16 θα τα βομβαρδίσουν στο έδαφος οι Ρώσοι ακυρώνοντας αυτό το όπλο τους-Βαδίζουμε δυστυχώς ολοταχώς προς τον Γ. Παγκόσμιο πόλεμο μετά την πολεμικού τύπου ανακοίνωση του Κινεζικού υπουργείου Άμυνας

Κίνα και Ρωσία, λίγες ημέρες πριν την επέτειο της Νορμανδίας, ετοιμάζονται ως μια πολεμική πλέον συμμαχία κατά των ΗΠΑ και των ΗΠΑ πιο ξεκάθαρα από ποτέ άλλοτε.


“Ο κινεζικός στρατός είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη στον κόσμο μαζί με τον ρωσικό στρατό”.

Αυτό δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Άμυνας, Γου Κιάν.

“Οι κινεζικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να συνεργαστούν με τον ρωσικό στρατό για την πλήρη εφαρμογή της σημαντικής συναίνεσης στην οποία κατέληξαν οι ηγέτες των δύο χωρών», είπε ο ίδιος.

"Οι στρατιώτες του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLA) είναι πρόθυμοι να «υπερασπιστούν τη διεθνή δικαιοσύνη και την αμεροληψία» μαζί με τους Ρώσους ομολόγους τους και να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να προστατεύσουν τη διεθνή και περιφερειακή ασφάλεια", πρόσθεσε ο Γου Κιάν.

Όποιος θεωρεί ότι αυτά είναι μόνο λόγια, εκτιμά λάθος, διότι ο πόλεμος της Ουκρανίας και η σοβαρή κρίση στην Ταϊβάν ( Η Κίνα ετοιμάζει προσάρτηση) οδηγούν ότι οδεύουμε κατευθείαν σε μια σύγκρουση αυτών των δύο συνασπισμών με πεδίο μάχης τον Ειρηνικό Ωκεανό και την Ευρώπη.


πηγη