GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σύμη: Ανατροπή με την εξαφάνιση του Μ.Μόσλεϊ – Φωτογραφίες τον δείχνουν ζωντανό μακριά από το επικίνδυνο μονοπάτι

Φαίνεται να κρατά ομπρέλα και να βρίσκεται σε αστικό περιβάλλον Ζωντανός αρκετές ώρες από τη στιγμή που εκτιμάται από τις αρχές ότι εξαφανίσ...

Φαίνεται να κρατά ομπρέλα και να βρίσκεται σε αστικό περιβάλλον

Ζωντανός αρκετές ώρες από τη στιγμή που εκτιμάται από τις αρχές ότι εξαφανίστηκε φαίνεται πως ήταν ο διάσημος παρουσιαστής του  BBC, Mάικλ Μόσλεϊ, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το θρίλερ στη Σύμη, το οποίο είναι σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6), συνεχίζεται και φαίνεται να παίρνει μια αναπάντεχη τροπή.

Σύμφωνα με τελευταίο ντοκουμέντο, μπορεί και να υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση με τον Βρετανό παρουσιαστή, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες αφότου έκανε βόλτα σε παραλία της Σύμης.


Φωτογραφίες ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας, δείχνουν τον Μόσλεϊ σε αστικό περιβάλλον, κρατώντας ομπρέλα, αρκετά μακριά από το σημείο που διεξάγονται οι έρευνες για την εξαφάνισή του.

Όπως μετέδωσε τηλεοπτική εκπομπή, αυτό το στιγμιότυπο δείχνει πως ο Μόσλεϊ ήταν ζωντανός αρκετές ώρες από τη στιγμή που οι αρχές εκτιμούν πως εξαφανίστηκε.

πηγη