GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αγνοείται στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC Michael Mosley

Επέστρεφε πεζός από δύσβατη παραλία Μαζικές έρευνες είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του Dr. Michael Mosley στη Σύμη, σύμφωνα με βρετανικά...

Επέστρεφε πεζός από δύσβατη παραλία

Μαζικές έρευνες είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του Dr. Michael Mosley στη Σύμη, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο γνωστός παρουσιαστής του BBC, γνωστός για την εκπομπή «Just One Thing» στο Radio 4, εθεάθη για τελευταία φορά στην παραλία του Αγίου Νικολάου την Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024.

Ο 67χρονος Mosley φέρεται να περπατούσε στην περιοχή όταν εξαφανίστηκε, με τις αρχές να πιθανολογούν ότι έπεσε από μεγάλο ύψος.

Η σύζυγός του, Dr. Clare Bailey, ειδοποίησε τις αρχές όταν ο Mosley δεν επέστρεψε έξι ώρες μετά την αναχώρησή του για πεζοπορία.

Οι έρευνες συνεχίζονται με τη συμμετοχή της τοπικής αστυνομίας, της πυροσβεστικής και της EMAK, ενώ η ακτοφυλακή συνδράμει στις προσπάθειες.

Η εκπρόσωπος της ελληνικής αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, επιβεβαίωσε ότι οι έρευνες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, χωρίς όμως να έχουν βρει ίχνη του Mosley. 

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Βρισκόταν στην παραλία της Αγ. Νικόλα με ένα άλλο ζευγάρι όταν αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στην περιοχή Πεδί της Σύμης.

Ήταν γύρω στη 13:30 το μεσημέρι και ξέχασε το τηλέφωνό του στην παραλία.

Οποιαδήποτε προσπάθεια εντοπισμού του δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Έχουμε ζητήσει τώρα από την πυροσβεστική να συνδράμει στην επιχείρηση σε περίπτωση που μπορεί να γλίστρησε, να σκόνταψε, να έπεσε, ακόμα και να τον δάγκωσε κάποιο φίδι, παραμένοντας κάπου τραυματισμένος.

Δεν υπάρχει κανένα ίχνος του.

Κανένα απολύτως και αυτό σημαίνει ότι για εμάς τουλάχιστον, κάθε πιθανό σενάριο είναι ανοιχτό και διερευνάται.»

Σε ανάρτηση στο Facebook, τοπική ομάδα έκανε έκκληση για πληροφορίες, δημοσιεύοντας φωτογραφία του Mosley με σορτς, μπλε πόλο, καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Η ανησυχία παραμένει υψηλή με τους ντόπιους να ελπίζουν ότι ο παρουσιαστής θα βρεθεί ασφαλής και υγιής.

πηγη