GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μαρία Καρυστιανού: «Ήταν περισσότερα από 57 τα θύματα στα Τέμπη - Βρέθηκαν 85 διαφορετικά DNA»

Μαρία Καρυστιανού: «Ήταν περισσότερα από 57 τα θύματα στα Τέμπη - Βρέθηκαν 85 διαφορετικά DNA» Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των ...

Μαρία Καρυστιανού: «Ήταν περισσότερα από 57 τα θύματα στα Τέμπη - Βρέθηκαν 85 διαφορετικά DNA»

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, μίλησε την Πέμπτη στον Focus FM.

Αναφερόμενη στον αριθμό των θυμάτων του ομαδικού εγκλήματος δήλωσε: «Από μαρτυρίες και από πραγματογνώμονες τα θύματα είναι περισσότερα από 57. Βρέθηκαν 85 διαφορετικά DNA».

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός αλλά και η κρατική τηλεόραση, που την πληρώνουμε όλοι μας, σιώπησαν» επισήμανε η κα Καρυστιανού με αφορμή την χθεσινή εκδήλωση των συγγενών των θυμάτων όπου είχαν προσκληθεί, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν.

Σχολιάζοντας την στάση της Δικαιοσύνης τόνισε: «Η Δικαιοσύνη, όσους είδαμε μπροστά μας, όχι δεν μας βοηθάει, αλλά μας μπλοκάρει. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν».

Πρόσθεσε, δε: «Ό,τι έχει βγει στην δημοσιότητα βγήκε από τους συγγενείς των θυμάτων».

Αναφέρθηκε, επίσης, στον αριθμό των θυμάτων λέγοντας: «Από μαρτυρίες και από πραγματογνώμονες τα θύματα είναι περισσότερα από 57. Βρέθηκαν 85 διαφορετικά DNA».

Για τον πρωθυπουργό η Μαρία Καρυσταινού ανέφερε: «Ας πάει στον δικαστή ο κ. Μητσοτάκης τα στοιχεία που έχει ότι δεν έγινε μπάζωμα. Εργαλειοποιεί ο ίδιος το δυστύχημα των Τεμπών καθώς βρήκε τυχαία ένα άτομο και μίλησε, και παρουσιάζει παντού ότι μιλάει με συγγενείς των θυμάτων. Πρέπει να ντρέπεται».

πηγη