GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΥΠΕΞ Ολλανδίας: «Θα δώσουμε 24 μαχητικά F-16 στην Ουκρανία για να βομβαρδίσει τη Ρωσία»

Και η Δανία έδωσε έγκριση στην Ουκρανία για να κτυπά στόχους εντός της ρωσικής επικράτειας! Ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας Χάνκε Μπρούι...

Και η Δανία έδωσε έγκριση στην Ουκρανία για να κτυπά στόχους εντός της ρωσικής επικράτειας!

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας Χάνκε Μπρούινς Σλοτ, ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο 1η Ιουνίου, ότι το Άμστερνταμ, θα δώσει 24 μαχητικά F-16 στην ουκρανική Αεροπορία για να βομβαρδίσει τη Ρωσία.

Αξίζει να τονισθεί πως ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, πριν από λίγες ημέρες, έδωσε την έγκριση για να κτυπηθεί η Ρωσία από το ουκρανικό έδαφος με αμερικανικά όπλα και έλυσε τα χέρια της Μόσχας για κτυπήματα στο έδαφος των συμμάχων της Ουκρανίας.

Όπως έχουμε αναφέρει στο pronews.gr, o Στρατός B.Zελένσκι, ετοιμάζει επίθεση μεγάλων διαστάσεων κατά της Ρωσίας με τα αποθέματα των δυτικών πυραύλων να αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς.

Παράλληλα, τόνισε ότι η χρήση των αεροσκαφών δεν περιορίζεται στα σύνορα κοντά στο Χάρκοβο, όπως συμβαίνει με τα αμερικανικά όπλα.

Η Ολλανδία, η Δανία, το Βέλγιο και οι ΗΠΑ συντονίζουν την παράδοση των F-16 στην Ουκρανία.

Τα 30 βελγικά F-16, όμως, που αναμένεται να λάβει η Ουκρανία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εναντίον στόχων στην Ουκρανία.

Η Ολλανδία και η Δανία επιτρέπουν στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί τα F-16 που της παρέδωσαν για να επιτίθεται σε στρατιωτικούς στόχους στη Ρωσία!

«Η αρχή ισχύει για τα F-16 ότι μπορείτε να επιχειρήσετε σε ρωσικό έδαφος», λέει ο Ολλανδός Χάνκε Μπρούινς Σλοτ.
Πρόσθεσε, ότι αυτή η απόφαση δεν απαιτεί έγκριση των ΗΠΑ.


πηγη