GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αθώος ο Κασιδιάρης από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας

Δεν εμφανίστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο λόγω συμμετοχής των εξωτερικών φρουρών στην απεργία… Για τις πράξεις της δημόσιας υποκίνησης β...

Δεν εμφανίστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο λόγω συμμετοχής των εξωτερικών φρουρών στην απεργία…

Για τις πράξεις της δημόσιας υποκίνησης βίας ή μίσους δημόσια και μέσω του διαδικτύου κατ΄ εξακολούθηση και της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ΄ εξακολούθηση, δικάστηκε το πρωί της Τρίτης (21/5) από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Το Δικαστήριο έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο με ανάλογη πρόταση Εισαγγελέα της έδρας, θεωρώντας ότι υπήρχε έκφραση γνώμης - άποψης που δεν υπερέβη το όριο της νομιμότητας. Επίσης δέχτηκε ότι δεν υπήρχε διασπορά ψευδών ειδήσεων γιατί το συγκεκριμένο διάστημα υπήρχε μεταναστευτικό ρεύμα.

Η συνήγορός του Βασιλική Πανταζή τόνισε στην αγόρευσή της ότι «πρόκειται κατά κόρον για πολιτικές αναφορές που χρησιμοποιούνταν από τον πολιτικό κόσμο της χώρας και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσαν δημόσιες προτροπές».

Να σημειώσουμε ότι ο κατηγορούμενος δεν ήταν παρών στη δίκη, λόγω της απεργίας των υπαλλήλων στην εξωτερική φρουρά, ενώ εκκρεμεί η αίτηση αποφυλάκισης που κατατέθηκε τέλη Απριλίου.

Η δίκη προερχόταν από αναβολή τον περασμένο Μάρτιο με τον ίδιο να δηλώνει στο LamiaReport, ότι «Δικάζομαι για τη φράση η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».


πηγη