GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μ.Λεπέν: «Ο Ε.Μακρόν θέλει να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία για την προσωπική του εικόνα» (βίντεο)

«Μιλάμε για τις ζωές των στρατιωτών μας» Η Μαρίν Λεπέν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης μίλησε για την απόφαση του Εμανουέλ Μακ...

«Μιλάμε για τις ζωές των στρατιωτών μας»

Η Μαρίν Λεπέν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης μίλησε για την απόφαση του Εμανουέλ Μακρόν να στείλει στρατιώτες στην Ουκρανία, τονίζοντας πως το κάνει για την προσωπική του εικόνα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ο πόλεμος είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν λαό και μια χώρα και είμαι έκπληκτη με την ευκολία με την οποία μιλάει ο Ε.Μακρόν.

Όταν, με ένα ποτήρι ουίσκι στο χέρι, ενώ μιλούν με έναν τραγουδιστή στις τρεις η ώρα το πρωί, λένε: “Θα πρέπει να στείλω τα παιδιά στην Οδησσό”.

Ναι, μιλάω για ευκολία, γιατί μιλάμε για τις ζωές των στρατιωτών μας. Θέλει να στείλει στρατεύματα για χάρη του εαυτού του, της προσωπικής του εικόνας».

Να υπενθυμιστεί πως πριν από λίγες ημέρες ο Γάλλος πρόεδρος ανέφερε ότι είναι έτοιμος να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία εάν οι ρωσικές δυνάμεις διαπεράσουν τις γραμμές του μετώπου – αυξάνοντας περαιτέρω τον κίνδυνο σύγκρουσης των δυνάμεων του ΝΑΤΟ με την Ρωσία.

Ο Γάλλος πρόεδρος είπε ότι το θέμα της αποστολής στρατευμάτων θα ήταν μια «νόμιμη» ενέργεια εάν το Κίεβο και ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποβάλουν ένα τέτοιο αίτημα.

«Δεν αποκλείω τίποτα, γιατί αντιμετωπίζουμε κάποιον που δεν αποκλείει τίποτα», είπε ο Μακρόν όταν ρωτήθηκε αν εμμένει στα σχόλια που είχε κάνει νωρίτερα φέτος, –και που προκάλεσαν σοκ στην Ευρώπη- για την αποστολή δυτικών στρατευμάτων.


πηγη