GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Εθνικού Μετώπου στον Βόλο

Σε μία κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου του Βόλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου προεκλογική συγκέντρωση υποστηρικτών και φίλω...

Σε μία κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου του Βόλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου προεκλογική συγκέντρωση υποστηρικτών και φίλων του Εθνικού Μετώπου.
Η διοργάνωση έγινε από στελέχη του κόμματος στη Μαγνησία και ομιλητές ήταν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιάννης Κουριαννίδης και Μαρία Τσιτσέ – Μπίλλη, οι οποίοι ανέπτυξαν τις θέσεις του Ε.Μ. και την εθνικού χαρακτήρα μάχη που δίνει για μία Ευρώπη των εθνών.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουριαννίδης, το Εθνικό Μέτωπο θα διερευνήσει τη δυνατότητα σύμπλευσης με άλλα ευρωπαϊκά ταυτοτικά κινήματα, για μία κοινή περπατησιά προς τον στόχο αυτόν.
Η κα Μπίλλη τόνισε από την πλευρά της την ανάγκη για την αναπροσαρμογή και την αύξηση των κονδυλίων για την παιδεία, αφού η πατρίδα μας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στον τομέα αυτόν, από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Στην εκδήλωση διαβάστηκε χαιρετισμός του Γ.Γ. του κόμματος, κ. Μάνου Κώνστα.
Με το τέλος της εκδήλωσης πολλοί από τους παρευρεθέντες παρέμειναν και συζήτησαν για αρκετή ώρα με τους δύο υποψηφίους και τα στελέχη της Οργάνωσης Μαγνησίας, ενώ διανεμήθηκε προεκλογικό υλικό και ψηφοδέλτια του κόμματός μας.


Οργάνωση Μαγνησϊας του Εθνικού Μετώπου

https://ethnikometopo.gr/