GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κ.Μητσοτάκης: Με ποιον από την αντιπολίτευση θα προτιμούσε να… αποκλειστεί σε ένα έρημο νησί;

Τον Σ.Κασσελάκη, το Ν.Ανδρουλάκη ή τον Δ.Κουτσούμπα προτιμά ο πρωθυπουργός; Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνική...

Τον Σ.Κασσελάκη, το Ν.Ανδρουλάκη ή τον Δ.Κουτσούμπα προτιμά ο πρωθυπουργός;

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης (30/5), αποκάλυψε με ποιον από την αντιπολίτευση θα προτιμούσε να… αποκλειστεί σε ένα έρημο νησί.

Ειδικότερα, σε ερώτηση με ποιον από τους κ.κ. Κασσελάκη, Ανδρουλάκη και Κουτσούμπα θα διάλεγε να ήταν αποκλεισμένος σε έρημο νησί, να παίξει ποδόσφαιρο και να πάει στα μπουζούκια ο κ. Μητσοτάκης είπε πως θα έπαιζε μπάσκετ με τον κ. Ανδρουλάκη, που όπως και εκείνος παίζει.

«Σε έρημο νησί θα διάλεγα να είμαι με τον κ. Κουτσούμπα για να συζητήσω σε βάθος μαζί του τι είναι αυτό που κάνει κάποιον άνθρωπο σήμερα να είναι κομμουνιστής και δια της ατόπου απαγωγής στα μπουζούκια θα πήγαινα με τον κ. Κασσελάκη.

Όχι για να διαπιστώσουμε ποιος είναι ποιος λαϊκός αλλά επειδή αυτή την επιλογή μου αφήσατε. Δεν πάω συχνά παρότι μου αρέσει πολύ η ελληνική μουσική. Αγνοούσα ότι υπάρχουν σουίτες για να πω την αλήθεια. Σε άλλες εποχές σουίτες δεν υπήρχαν», ανέφερε.

Τέλος, για τα παπούτσια της ΝΔ είπε πως πολλοί, ειδικά νέοι, θέλουν να τα φορέσουν ενώ αστειευόμενος επέλεξε τη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοράη για το πρόσωπο που θα ήθελε να τα φορέσει. «Είναι πάντα ντυμένη στην τρίχα και θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα», ανέφερε.

πηγη