GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ράμα: Αν δεν μου δώσετε κλειστό χώρο θα πάω στο Σύνταγμα

Στο κλειστό Γαλατσίου θα γίνει η συγκέντρωση του Αλβανού πρωθυπουργού Το θράσος του Αλβανού πρωθυπουργού ξεπερνάει κάθε λογική καθώς ζήτησε ...

Στο κλειστό Γαλατσίου θα γίνει η συγκέντρωση του Αλβανού πρωθυπουργού

Το θράσος του Αλβανού πρωθυπουργού ξεπερνάει κάθε λογική καθώς ζήτησε το Σύνταγμα για να μιλήσει στους συμπατριώτες του.

Είναι σαν να πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να ζητήσει από τον Ταγίπ Ερντογάν την πλατεία Ταξίμ για να βγάλει λόγο στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης

Στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου θα γίνει η συγκέντρωση και η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα σε ομογενείς του σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Live News.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την άδεια στον Έντι Ράμα την έδωσε η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου και την συμφωνία έκλεισε ο ιδιώτης που χειρίζεται τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Έντονο το διπλωματικό παρασκήνιο γύρω από την επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στη χώρα μας, με τον χώρο της ομιλίας του να «κλειδώνει» τελικά στο Γαλάτσι.

Συγκεκριμένα, ο Ράμα κατάφερε να εξασφαλίσει τον κλειστό χώρο που διακαώς επιθυμούσε και θα μιλήσει τελικά στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου, το οποίο του παραχώρησε ο ιδιώτης ο οποίος διαχειρίζεται μέρος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Είχε προηγηθεί ένα κανονικό θρίλερ καθώς μέχρι και σήμερα δεν βρισκόταν χώρος για να γίνει η προεκλογική συγκέντρωση του Έντι Ράμα καθώς το 2025 θα γίνουν βουλευτικές εκλογές στην χώρα του. 

Η επίσκεψη Έντι Ράμα στην Ελλάδα, η οποία χαρακτηρίζεται ιδιωτική, έγινε επίσημα γνωστή στην ελληνική κυβέρνηση στις 7 Μαΐου και ήδη για την κίνηση αυτή έχει πάρει θέση ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος είπε: «Είναι δικαίωμά του, μια επιλογή που μάλλον περιττή μου φαίνεται, γι’ αυτό και είπα ότι είναι μια αχρείαστη επιλογή. Εχουμε ζητήματα με τις ελληνοαλβανικές σχέσεις».

Πρόσθεσε ότι το θέμα της κράτησης του Φρέντι Μπελέρη είναι ευρωπαϊκό, δεν είναι διμερές. Σε ό,τι αφορά τη συγκέντρωση στην οποία θα είναι ομιλητής ο Εντι Ράμα, είπε «τη συνάθροιση δεν θα την απαγορεύσουμε, δεν θα τη διευκολύνουμε». 

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας σε μία προκλητική κίνηση έρχεται στη χώρα μας την ημέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη, τότε υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας, γεγόνος που αποτέλεσε την αιτία να μπουν στον «πάγο» οι σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας.

Με νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ράμα δήλωσε ότι ανυπομονεί «να συναντηθούμε με μεγάλη περηφάνια για όλους εσάς, Αλβανούς της Ελλάδας», ενώ η περιοδεία του ονομάζεται «Περήφανοι για την Αλβανία» και περιλαμβάνει αντίστοιχες επισκέψεις και στο Μιλάνο, το Λονδίνο και το Ντίσελντορφ, στις 26 Μαΐου, στις 2 Ιουνίου και στις 16 Ιουνίου αντίστοιχα.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Έντι Ράμα είχε ζητήσει εξαρχής τον χώρο στο Γαλάτσι όπως και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά δεν του δόθηκε κανένας από τους δύο, ενώ τελικά, το κλειστό γήπεδο Γαλατσίου θα φιλοξενήσει την προεκλογική αυτή ομιλία του πρωθυπουργού της Αλβανίας.

Υπολογίζεται ότι το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσουν περίπου 5.000 με 6.000 άτομα.


πηγη