GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η νέα αινιγματική ανάρτηση του Πάνου Καμμένου «για όσους καταλαβαίνουν»

Σε συνέχεια της χθεσινής «βόμβας» για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ Με δύο αναρτήσεις του στο Twitter (X), ο πρώην Υπου...

Σε συνέχεια της χθεσινής «βόμβας» για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ

Με δύο αναρτήσεις του στο Twitter (X), ο πρώην Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο να… ψάχνεται για το τι εννοεί και τι ξέρει, για την υπόθεση της παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ!

«Αν βγει στη δημοσιότητα γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ (πολύ σωστά) τον Ανδρουλάκη μπορεί να μην μπει το ΠΑΣΟΚ καν στην Ευρωβουλή ….», ανέφερε στη μία εκ των αναρτήσεών του, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Και για να κάνει το γρίφο ακόμα δυσκολότερο, ο Πάνος Καμμένας έκανε μια δεύτερη ανάρτηση.

Λιτή και με ύφος λογοπαιγνίου: «Έβρος-Θράκη Ευρο-Βουλή Ευρωβουλή για όσους καταλαβαίνουν…..»

Ν. Ανδρουλάκης: Εξώδικο στους περίεργους υπαινιγμούς Καμμένου, για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε εξώδικο στον Πάνο Καμμένο για τους υπαινιγμούς που διατύπωσε στην πλατφόρμα "Χ" σχετικά με την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη  ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Πάνου Καμμένου για τις "αθλιότητες", τις οποίες όπως είπε, διαδίδει στο διαδίκτυο, διερωτώμενος «τι ενώνει την υπόγα του Μαξίμου με την υπόγα της Κουμουνδούρου».


 https://www.newsbreak.gr/politiki/603238/i-nea-ainigmatiki-anartisi-toy-panoy-kammenoy-gia-osoys-katalavainoyn/