GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πασαλιμάνι: Κατέρρευσε κτήριο – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Υπάρχουν πληροφορίες ότι στο κτήριο γίνονταν εργασίες Το πρωί της Τρίτης κατέρρευσε παλαιό κτήριο στον Πειραιά με αποτέλεσμα ένα άτομο να χά...

Υπάρχουν πληροφορίες ότι στο κτήριο γίνονταν εργασίες

Το πρωί της Τρίτης κατέρρευσε παλαιό κτήριο στον Πειραιά με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει την ζωή του και τρεις να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο νεκρός είναι 31 ετών και κατά τις ίδιες πληροφορίες υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ.

Το κτήριο βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι και, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, εκτελούνταν σε αυτό εργασίες.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο του Πειραιά, Γιάννη Μώραλη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», υπήρχαν 9 εργαζόμενοι ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι.

Στο σημείο βρίσκονται 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και διασωστικός σκύλος.


Έτσι έχασε τη ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός

Γ.Μώραλης: «Είχαν βγάλει ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες - Είναι βέβαιο ότι κάτι πήγε στραβά»

Κάτοικος της περιοχής, μίλησε για την κατάρρευση του κτηρίου επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 31χρονος αστυνομικός.

Όπως είπε «ξαφνικά είδαμε ένα σύννεφο ακαθόριστο, στην αρχή νομίσαμε ότι είναι πυρκαγιά, ακούσαμε φωνές, είδαμε σκόνη από τα μπάζα, ένας ήταν χτυπημένος στο κεφάλι. Ένας άλλος είχε πέσει και είχε σπάσει το πόδι του. Βοήθησαν οι άλλοι εργάτες οι συνάδελφοί του και τον έβγαλαν στον δρόμο».

«Ο νεκρός ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε» συμπλήρωσε ο κάτοικος της περιοχής ο οποίος εκτίμησε ότι «έγιναν λάθος χειρισμοί, χτύπησαν λάθος σημείο και έπεσε το κτήριο».

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος είπε ότι «είχαν βγάλει ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες».

«Κάτι πήγε στραβά και είχαμε την απώλεια ενός νέους ανθρώπου και τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης αναζητείται. Είναι βέβαιο ότι κάτι πήγε στραβά αλλά αυτό θα δείξει η έρευνα» πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.


πηγη