GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ρώσοι βομβάρδισαν την αυτοκινητοπομπή Μητσοτάκη και Ζελένσκι στην Οδησσό (βίντεο)

Για πρώτη φορά στην Ιστορία βάλλεται με πυραύλους Έλληνας πρωθυπουγός Τρόμος για τον Μητσοτάκη Μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν την αυτοκινητοπο...

Για πρώτη φορά στην Ιστορία βάλλεται με πυραύλους Έλληνας πρωθυπουγός

Τρόμος για τον Μητσοτάκη

Μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν την αυτοκινητοπομπή του Ουκρανού ηγέτη, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες

Στόχος των ρωσικών δυνάμεων έχει γίνει η Οδησσός εδώ και αρκετές ημέρες οι οποίες σφυροκοπούν την πόλη αυτή με ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον και μάλιστα ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το πρωί την επισκέπτεται ενώ συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. 

Σύμφωνα με Ουκρανικά ΜΜΕ από το πρωί στην Οδησσό ακούγονται εκρήξεις ενώ πληροφορίες θέλουν μια αυτές να έγιναν κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και τα μέλη της ελληνικής αποστολής είναι καλά. Κανείς δεν κινδύνευσε και άλλαξε το δρομολόγιο για λόγους ασφαλείας.

Η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Ουκρανία γίνεται σε μια στιγμή που ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι καλεί την διεθνή κοινότητα να μην εγκαταλείψει τη χώρα του και να την ενισχύσει όσο γίνεται προκειμένου να μην επιτραπεί η προέλαση του Βλάντιμιρ Πούτιν. 

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε επισκεφθεί τον περασμένο Αύγουστο την Αθήνα ενώ ποτέ κατά την διάρκεια των δυο αυτών χρόνων του πολέμου η Ελλάδα δεν έχει σταματήσει να τάσσεται κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. 

Η ισχυρή έκρηξη στην Οδησσό έγινε λίγο πριν τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ουκρανό πρόεδρο. Αμέσως στην περιοχή σήμανε συναγερμός αεροπορικής επιδρομής.



ΠΗΓΗ