GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον! - Έκανε βόλτα σε φάρμα με τον Γουίλιαμ (Βίντεο)

Η Sun και το TMZ, έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες και βίντεο, τα οποία έχουν καταγράψει το πριγκιπικό ζεύγος το οποίο πρώτα έκανε μια βόλτα μ...


Η Sun και το TMZ, έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες και βίντεο, τα οποία έχουν καταγράψει το πριγκιπικό ζεύγος το οποίο πρώτα έκανε μια βόλτα μέσα στο κατάστημα και αργότερα ψώνισε

Η πολυσυζητημένη πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο σε φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα από τα αγροκτήματα του κάστρου του Ουίνδσορ συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Μάλιστα, η Sun και το TMZ, έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες και βίντεο, τα οποία έχουν καταγράψει το πριγκιπικό ζεύγος το οποίο πρώτα έκανε μια βόλτα μέσα στο κατάστημα και αργότερα ψώνισε.


Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας. Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο φαίνεται πως το ζευγάρι παραβρέθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στον βρετανικό τύπο, κυρίως τον σκανδαλοθηρικό, έχει «χυθεί πολύ μελάνι» για το τι πραγματικά συμβαίνει στα βρετανικά ανάκτορα. Και ως ένα βαθμό όχι αδίκως αν αναλογιστεί κανείς πως η τελευταία φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε δημόσια ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες και εκτός από τους δικούς της πολύ κοντινούς ανθρώπους δεν την έχει δει κανείς άλλος.


πηγη