GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Ξεφούσκωσαν» οι μύθοι και οι συκοφαντίες για τον παλαιοχριστιανό Μάνο Καλαϊτζιδάκη: Αφέθηκε ελεύθερος!

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζει σε καλύβα στην ορεινή Κορινθία, αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία μέχρι τ...

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζει σε καλύβα στην ορεινή Κορινθία, αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία μέχρι τη νέα δικάσιμο στις 4 Μαρτίου 2024.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του είναι για παράβαση του νόμου περί απείθειας και περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο.

Όπως είπε, δεν είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά του για να μάθει που βρίσκονται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για το 15χρονο παιδί του, το οποίο μετά από εισαγγελική εντολή, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός προσκόμισε νωρίτερα την Τετάρτη στο αυτόφωρο μονομελές Κορίνθου έγγραφο με το οποίο επικαλείται ότι πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα με ποσοστό αναπηρίας 67%, ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

«Αδέρφια δεν σας ακούνε γυρίστε τους πλάτη μόνο αυτό τους πονάει. Όταν τους γύρισα την πλάτη ενδιαφέρθηκαν. Κάτι μου είπαν για την κόρη μου που προέρχεται από ιδρυματισμό. Η κοινωνία σε έχει καταστρέψει και μετά σου ζητάει και τα ρέστα» ανέφερε μπροστά στις κάμερες για τους, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν θα υποβληθεί σε τεστ DNA για λόγους πίστεως.

Φεύγοντας τόνισε πως «χάρη κάνω που δουλεύω, θα μπορούσα να πάρω σύνταξη, έχω 15 χρόνια αναπηρίας».

«Η πρόεδρος ήθελε να γίνει σήμερα η δίκη, δεν έχω πειράξει κάποιον άνθρωπο», πρόσθεσε.


πηγη