GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Έσκυψε ο Γεραπετρίτης στον αφέντη, έδωσε τη βίζα ο Μητσοτάκης και άδειασε τον Χριστοδουλίδη στην ΕΕ (Βίντεο - ανάλυση)

Ποιος κερδίζει ποιος χάνει από τη φιέστα των Αθηνών – Ο εγγονός του Έλληνα οπλαρχηγού από το Πόντο Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στο έθνος των ...

Ποιος κερδίζει ποιος χάνει από τη φιέστα των Αθηνών – Ο εγγονός του Έλληνα οπλαρχηγού από το Πόντο

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στο έθνος των Ελλήνων η υπόκλιση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη προς τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως ανέφερε ο πολιτικός αναλυτής Γιάννος Χαραλαμπίδης, ανάλογη συμπεριφορά τηρούν οι τουρκικής καταγωγής Αζέροι στο Συμβούλιο της Ευρώπης και αλλού όταν βλέπουν Τούρκο ομόλογό τους ή τον Τούρκο Πρωθυπουργό ως ένδειξη υποταγής.

Στην Αθήνα, όπως είπε ο Δρ. Χαραλαμπίδης, στήθηκε μια φιέστα με σκηνοθέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη και χολιγουντιανό πρωταγωνιστή τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος από βιαστής και κατακτητής προσποιήθηκε ότι είναι υπερασπιστής του διεθνούς δικαίου.
Χωρίς ο Έλληνας Πρωθυπουργός, όταν αναφέρθηκε στις πραγματικότητες που υπάρχουν στην Κύπρο, να τον καλέσει να αρχίσει την αποχώρηση των στρατευμάτων του από το νησί.
Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση είναι η κατάργηση της βίζας στους Τούρκους πολίτες σε 10 νησιά, γεγονός που τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος σε επίπεδο ΕΕ συνδέει την κατάργηση της βίζας με την πρόοδο στο Κυπριακό.

Όπως επισήμανε ο Δρ. Χαραλαμπίδης στην Αθήνα η ελληνική πολιτική ηγεσία υποδέχθηκε τον βιαστή μας και το εύφορο κλίμα παραπέμπει στο σύνδρομο της Στοκχόλμης σύμφωνα με το οποίο οι βιασθείσες γυναίκες ερωτεύονται τον εραστή τους. Θύματα δε του συνδρόμου της Στοκχόλμης ήταν Κύπριοι φοιτητές που συνελήφθησαν διότι διαδήλωναν σε βάρος της τουρκικής κατοχής και υπέρ της απελευθέρωσης της Κύπρου.

Είναι πρόδηλο ότι η φιέστα που στήθηκε στην Αθήνα ξέπλυνε τον Τούρκο Πρόεδρο από τις διπλωματικές του και άλλες αμαρτίες που σχετίζονται με την κατοχή της Κύπρου δίνοντάς την ευκαιρία να εμφανίζεται διεθνώς με καθαρό ποινικό μητρώο.


https://simerini.sigmalive.com/article/2023/12/7/eskupse-o-gerapetrites-ston-aphente-edose-te-biza-o-metsotakes-kai-adeiase-ton-khristodoulide-sten-ee-binteo-analuse/