GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η αντίχριστη Δύση και η Ορθοδοξία!

Ένα κείμενο του Νίκου Ταμουρίδη Αντγου (ε.α)-Επίτιμου Α' Υπαρχηγού ΓΕΣ Τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα την χρονιά που πέρασε γίνεται μ...

Ένα κείμενο του Νίκου Ταμουρίδη
Αντγου (ε.α)-Επίτιμου Α' Υπαρχηγού ΓΕΣ

Τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα την χρονιά που πέρασε γίνεται μια απίστευτη προσπάθεια παγκοσμίως να μετατραπούν τα Χριστούγεννα σε μια άθεη γιορτή που σχετίζεται πιο πολύ με το νέο έτος.
Το «Καλά Χριστούγεννα» αντικαταστάθηκε με το «Καλές γιορτές» και η εικόνα της γέννησης του Χριστού με πολύχρωμα δεντράκια και μπαλόνια, καθώς και κακέκτυπες καρικατούρες του ξένου προς τα ελληνορθόδοξα πρότυπα «Σάντα Κλάους».

Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Αποτελεί μέρος της αποδόμησης του Χριστιανισμού και ιδιαίτερα της Ορθοδοξίας και εντάσσεται στον απάνθρωπο σχεδιασμό της αντίχριστης Δύσης για την εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης με τελικό σκοπό την δημιουργία μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Η προσπάθεια αυτή, μέσα από πολυεθνικές πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές, ιδεολογικές και πολιτισμικές πρακτικές, προχωρεί, ισοπεδώνοντας τα πάντα στο διάβα της.
Οι λαοί αποσβολωμένοι παρακολουθούν τα γενόμενα χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν.

Το κακό, άριστα οργανωμένο, με χίλια πρόσωπα, μέσα στο παγκόσμιο υβριδικό θέατρο πολέμου, υποστηριζόμενο από πακτωλό χρημάτων, πολεμά κυρίως φανερά, αλλά και καλυμμένα, κάθε τι το αγνό και ωραίο και αληθινό.
Αποδεικνύεται δε καθημερινά, ότι εμπόδιο δεν αποτελούν μόνον τα εθνικά κράτη, τα οποία σαφώς αποτελούν ισχυρά θεσμικά τείχη απέναντι στον επίδοξο πολιορκητή.
Μέγας εχθρός του είναι ο Χριστός!
Και ότι συμβαδίζει μαζί Του.
Και ιδιαίτερα ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία.

Ο Ελληνισμός! Δεν του συγχωρούν με τίποτε το γεγονός ότι έδωσε στον κόσμο το φως του πνεύματος και καθόρισε τις αρχές της ηθικής.
Δεν του συγχωρούν το γεγονός ότι επινόησε και δόμησε τις δυο πιο δυναμικές έννοιες του κόσμου, την ελευθερία του ανθρώπου και τη δημοκρατία!
Δεν του συγχωρούν ότι με την ελληνική γλώσσα κατέγραψε τη ζωή και τη διδασκαλία του Θεανθρώπου και οδήγησε στην όσμωση του κλασσικού Ελληνισμού και του Χριστιανισμού δομώντας έτσι την Ορθοδοξία!

Η Ορθοδοξία! Δεν της συγχωρούν με τίποτε το γεγονός ότι πρεσβεύει την πλήρη αλήθεια περί θεού, ανθρώπου και κόσμου.
Δεν της συγχωρούν με τίποτε ότι αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για την επικράτηση των φερέφωνων του αντιχρίστου στον κόσμο.

Μέσα σε αυτό το παγκόσμιο πολεμικό πλαίσιο, η Ευρώπη των ονείρων μας κατρακυλά στον γκρεμό του παραλογισμού και της ανηθικότητας.
Πλήρης υποδούλωση στο κακό, διαστρέβλωση εννοιών, τρομοκρατία, φόβος, ανωμαλία, γάμοι ομοφύλων, παιδοφιλία, κτηνοβασία, ειδωλολατρία, σατανισμός και τον τελευταίο καιρό «αυτοκτονική ισλαμολατρεία».
Αυτές είναι οι νέες «αξίες» της Ευρώπης.

Η πατρίδα μας, η Ελλάδα, παρασυρμένη από ανίκανους ανθέλληνες και αντίχριστους πολιτικούς, μοιάζει με ένα σαλεμένο οικοδόμημα, έτοιμο να καταρρεύσει.
Έχοντας απεμπολήσει τις αξίες της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας, σέρνεται κι αυτή στους δρόμους της απάνθρωπης και ανήθικης Ευρώπης.

Ο Ελληνισμός, αυτός ο μικρός σε πληθυσμό, αλλά τεράστιος σε πνεύμα φορέας της Ιδέας και της Επιστήμης έχει την θεϊκή υποχρέωση να αντισταθεί.
Εδώ στην εσχατιά της νοτιοανατολικής Ευρώπης, στους πυρωμένους τούτους βράχους όπου συντρίβονται οι ορδές των βάρβαρων κυμάτων, είτε από ανατολή είτε από δύση, εδώ πρέπει να ξαναγεννηθεί η ελπίδα της αναγέννησης!

Είμαστε απίστευτα δυνατοί! Έχουμε τα δικά μας πυρηνικά πνευματικά όπλα. Γνώση, πίστη στο Χριστό, αγάπη στην Πατρίδα, αγώνας!
Όλες αυτές οι δυνάμεις βρίσκονται μέσα μας, δεσμευμένες από τον κακό εαυτό μας.
Τις κρατάνε δεμένες κακά στοιχειά σ' αυτή τη σύγχρονη Βαβέλ.

Οι Έλληνες όμως ενωμένοι μπορούν να ενσαρκώσουν τα οράματα του σύγχρονου «σκλαβωμένου» κόσμου!
Αρκεί να το καταλάβουν, αρκεί να το πιστέψουν, αρκεί να το τολμήσουν!


.