GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

”Μας έκαναν Τούρκους με το ζόρι αλλά προερχόμαστε από εξισλαμισμένους χριστιανούς”

Ο Κεμάλ μας γύρισε στη σκοτεινή πλευρά, αντί να μας πει ότι μας έκαναν Τούρκους, όταν μας απήγαγαν ενώ ήμασταν Χριστιανοί που στη συνέχεια έ...

Ο Κεμάλ μας γύρισε στη σκοτεινή πλευρά, αντί να μας πει ότι μας έκαναν Τούρκους, όταν μας απήγαγαν ενώ ήμασταν Χριστιανοί που στη συνέχεια έγιναν μουσουλμάνοι Τούρκοι, και κράτησε μυστικό αυτό που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ιστορίας μας

Σοκ και δέος παθαίνουν εδώ και μερικά χρόνια χιλιάδες Τούρκοι όταν κάνοντας τεστ DNA ανακαλύπτουν ότι προέρχονται από εξισλαμισμένους χριστιανούς Έλληνες, Αρμένιους και Εβραίους.


 Ένας Τούρκος πολίτης έκανε τεστ DNA και ανακάλυψε την αλήθεια.

«Δεν προερχόμαστε από αυτούς τους πραγματικούς Τούρκους με τα σχιστά μάτια· προερχόμαστε από χριστιανούς που απήχθησαν και χρησιμοποιήθηκαν ως σκλάβοι από αυτούς τους Οθωμανούς.

Αν κοιτάξετε αυτόν τον χάρτη, είναι προφανές ποιες είναι οι καλές και οι κακές πλευρές.

Ακριβώς δίπλα στην Ευρώπη, οι Οθωμανοί υποδούλωσαν τους Ευρωπαίους Χριστιανούς για 600 χρόνια ενώ είχαν χριστιανές στα χαρέμια τους και χριστιανούς εξισλαμισμένους στο στρατό των Γενιτσάρων.

Πώς μπορεί κανείς να μην μιλάει για αυτό; Πώς μπορεί να μην υπάρχουν ταινίες του Χόλιγουντ για αυτό;

Δεν θα πέθαινε το Χόλιγουντ για να κάνει ταινίες για αυτό; Θα το έκαναν, αλλά ο Κεμάλ κατέστρεψε όλους αυτούς τους πραγματικούς Οθωμανούς με αυτά τα λοξά μάτια για να μην υπάρχει πια ιστορία.

Γι' αυτό κανείς δεν κάνει ταινίες γι' αυτό. Κανείς δεν μιλάει γι' αυτό. Εμείς οι Τούρκοι δεν θεωρούμαστε αθώοι γιατί δεν προερχόμαστε από αυτούς τους αληθινούς Τούρκους με τα σχιστά μάτια, αλλά προερχόμαστε από χριστιανούς που απήχθησαν και χρησιμοποιήθηκαν ως σκλάβοι από αυτούς τους Οθωμανούς.

Αυτοί μας έκαναν  όλους Τούρκους, λέγοντάς μας όλους το ίδιο, λέγοντας «Πόσο ευτυχισμένος είναι αυτός που λέει ότι αυτοαποκαλείται Τούρκος».


Ο Κεμάλ μας γύρισε στη σκοτεινή πλευρά, αντί να μας πει ότι μας έκαναν Τούρκους, όταν μας απήγαγαν ενώ ήμασταν Χριστιανοί που στη συνέχεια έγιναν μουσουλμάνοι Τούρκοι, και κράτησε μυστικό αυτό που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ιστορίας μας.

Αντί να μας πει ότι προερχόμαστε από Χριστιανούς, διέπραξε γενοκτονία κατά των Χριστιανών Αρμενίων και των Χριστιανών Ελλήνων, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει μια χώρα χωρίς χριστιανούς.

Έκανα τεστ DNA και είμαι σχεδόν εξ ολοκλήρου από χριστιανός Ευρωπαίος από τα Βαλκάνια, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Ιταλία, καθώς και κάποιους Τούρκους (Ανατολίας), Καυκάσιους και Εβραίους από το Ιράν.

Στο αληθινό DNA των Τούρκων υπάρχει μόνο ελάχιστο  τουρκικό DNA», ανέφερε ο ίδιος.

Η οθωμανική ρητορική αφήγηση ανέφερε ψευδώς ότι οι περισσότεροι Τούρκοι προέρχονται από τις στέπες της Κεντρικής Ασίας.

Ειδικότερα, οι Έλληνες και οι Αρμένιοι αναγκάστηκαν να αφομοιωθούν, αρνούμενοι τη χριστιανική τους κληρονομιά αφού αντιμετώπιζαν εθνοκάθαρση υπό την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Η επίμονη άρνηση της Τουρκίας να αναγνωρίσει την ιστορική δίωξη των μειονοτήτων στα σύνορά της προκαλεί συχνά περισσότερα δεινά για τις ίδιες ομάδες.

Τώρα χιλιάδες Τούρκοι εξερευνούν τον Χριστιανισμό ξανά καθώς ερευνούν το πολιτιστικό και θρησκευτικό τους υπόβαθρο και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις που κάποιοι ίσως δεν φαντάζονται ποτέ ότι θα γίνουν.


πηγη