GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Άνοιξε η Γη στην Μικρά Ασία και «αναβλύζει» συνέχεια Ελλάδα - Στην Κιουτάχεια κεφαλές της Θεάς Αφροδίτης

Στην Κιουτάχεια της Τουρκίας (αρχαίο Ελληνικό Κοτύαιον πατρίδα του Αισώπου), η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως ρωμαϊκα αγάλματα ,κεφαλές ...

Στην Κιουτάχεια της Τουρκίας (αρχαίο Ελληνικό Κοτύαιον πατρίδα του Αισώπου), η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως ρωμαϊκα αγάλματα ,κεφαλές της Ελληνίδας Θεάς Αφροδίτης καθώς και άλλα σημαντικά ευρήματα

Κατά τις ανασκαφές που πραγματοποιήθηκαν στην Αρχαία πόλη  Κοτύαιων στην Κιουτάχεια βρέθηκαν δύο  κεφάλια αγαλμάτων  της Αφροδίτης, γνωστή ως θεά του έρωτα και της ομορφιάς στη μυθολογία, και ένα  κεφάλι του αγάλματος του Διονύσου, που ήταν ο θεός του κρασιού.
Οι ανασκαφές στην αρχαία πόλη, όπου βρίσκεται ο καλύτερα διατηρημένος Ναός του Διός στην Ανατολία, αφορούσε στον Προσωρινό Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς του Οργανισμού Εκπαίδευσης, Επιστήμης και Πολιτισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO) ,  και τις πραγματοποίησε το Υπουργείο Πολιτισμού της Τουρκίας σε συνεργασία με  το Πανεπιστήμιο της Κιουτάχειας , με την υποστήριξη της Τουρκικής Ιστορικής Εταιρείας και του Κυβερνήτη της.  Αυτή την εποχή, οι ανασκαφές πραγματοποιήθηκαν κυρίως στην αγορά (παζάρι) και στο Koca Çay.

Δεν εξηγείται διαφορετικά, αφού τα ποτισμένα με αίμα «άγια χώματα» της Μικράς Ασίας μας, αναγκάζουν ακόμα και σήμερα τους Τούρκους να εξοργίζονται όταν βλέπουν και επιστημονικά, ότι κυκλοφορούν τζαμπατζήδες σε ελληνικό έδαφος αιώνων, ενώ χιλιάδες από αυτούς έχουν ελληνικό DNA, λόγω εξισλαμισμένων προγόνων, για να τα λέμε όλα όπως πρέπει.

Όσοι μήνες, χρόνια και αιώνες να περάσουν δεν πρόκειται ποτέ οι Τούρκοι να φτιάξουν ούτε το ένα χιλιοστό από αυτά που έχτισαν , στόλισαν , και δημιούργησαν οι ένδοξοι πρόγονοι μας σε αυτή την γη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση στα χώματα του ελληνικού Πόντου.


Τουρκικός χάρτης προκαλεί σοκ στην τουρκική κοινωνία

Ο Gürbüz αποκάλυψε οργισμένος βάσει του χάρτη τα δυτικά μέρη της σημερινής Τουρκίας εμφανίζονται ως Ελλάδα σε αυτόν.

Ο Τούρκος ειδικός, ο οποίος δήλωσε ότι αγόρασε τον εν λόγω Άτλαντα αφού τον ενημέρωσε φίλος του επικεφαλής της Ομάδας Προσκόπων Yavuz Ergin και αξιολόγησε την κατάσταση ως «δραστηριότητα 5ης φάλαγγας» εντός Τουρκίας.

Εφιστώντας την προσοχή στην ημερομηνία εκτύπωσης και τον τόπο έκδοσης του Άτλαντα, σε αυτόν φαίνονται καθαρά ως ελληνικά τα δυτικά μέρη της Τουρκίας:

“Η 1η έκδοση εξαντλήθηκε το 2019, και δημοσιοποιήθηκε και 2η έκδοση!!

Ποιος ξέρει πόσα αντίτυπα πούλησαν σε τρία χρόνια.δεύτηκαν με αυτόν τον χάρτη στα σχολεία, τι είδους πλύση εγκεφάλου τους έγινε.

Δεν το πρόσεξε το γενικό επιτελείο στην Άγκυρα, δεν το πρόσεξε η ΜΙΤ (Τουρκική Οργάνωση Πληροφοριών), δεν το ειδοποίησε η Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας, δεν το πήρες χαμπάρι η Γενική Διοίκηση στρατοχωροφυλακής;». ρώτησε ο Γκουρμπούζ και συνέχισε το άρθρο του ως εξής: «Ο κ. Πρόεδρος Ρ.Ν.Ερνογάν, σε δήλωσή του πριν από χρόνια, είπε ότι περισσότεροι από 70 χιλιάδες Αρμένιοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το τμήμα πληροφοριών της εφημερίδας μας, κάποιοι από αυτούς ζουν στις Σαράντα Εκκλησιές ( Α,Θράκη), και κάποιοι κατοικούν στην Περιοχή Eminönü της Κωνσταντινούπολης.
Οι Αρμένιοι με πληροφορίες (είναι ως επί τω πλείστων νοσοκόμοι, νοσοκόμες).
Εάν έχουμε μεγάλο πρόβλημα με την Ελλάδα αύριο, την επόμενη μέρα, όπως στο παρελθόν, τι θα πράξουν αυτοί οι Αρμένιοι ανάμεσά μας.

Ενώ γράφω αυτές τις γραμμές, η αδελφή χώρα μας , το Αζερμπαϊτζάν αντιμετωπίζει προβλήματα με την Αρμενία.

Έχουμε προβλήματα με την Ελλάδα, έχουμε προβλήματα με τη Συρία και το Ιράκ. Τα κατεχόμενα έχουν πρόβλημα με την Λευκωσία.

Έχουμε ήδη τα δικά μας προβλήματα και κάποιοι μας υπονόμευσαν”, κατέληξε ο ίδιος, σημείωση ο χάρτης έγινε από πολωνική εταιρεία.

Σε σχετική ανακοίνωση από τον εκδοτικό οίκο που έχει φτιάξει τον χάρτη αναφέρθηκε ότι: «Πρόκειται για έναν πολιτιστικό άτλαντα και στοχεύει να δείξει τον πολιτιστικό πλούτο των χωρών, και δεν αφορά γεωγραφικές πληροφορίες".

Πάντως όσοι μήνες, χρόνια και αιώνες να περάσουν, δεν πρόκειται ποτέ οι Τούρκοι να φτιάξουν ούτε το ένα χιλιοστό από αυτά που έχτισαν , στόλισαν , και δημιούργησαν οι ένδοξοι πρόγονοι μας σε αυτή την γη της Μικράς Ασίας.

 Εμείς απλώς υπενθυμίζουμε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο ότι περικλείεται στα στενά γεωγραφικά όρια του σημερινού ελληνικού κράτους, αλλά συμπεριλαμβάνει πολύ μεγαλύτερες γεωγραφικές εκτάσεις και εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν πρέπει να το λησμονούμε ποτέ.


πηγη